TAKSİCİLER DERNEĞİ MEHMETÇİK'E DESTEK İÇİN SINIRA GİTTİ

Afrin’e çıkarma yapıp terör yapılanmalarını yok eden Mehmetçiğe, her kesimden dev destek gelmeye devam ediyor. Bugün de Şanlıurfa Taksiciler Derneğine bağlı yaklaşık 100 civarında esnaf Mehmetçiğe destek vermek üzere taksileri ile sınıra gittiler.

Şanlıurfa Taksiciler Derneği Başkanı Hasan Karadaş ve dernek üyeleri tarafından Mehmetciklerimiz için kurbanlar kesildi ve dualar edildi.

Türkiye Afrin için adeta tek yürek oldu. 'Zeytin Dalı' Operasyonu için Afrin'e giden Mehmetçiklere her kesiminden destek yağmaya devam ediyor. Balıklıgöl’de bulunan dernek yerinde toplanan Şanlıurfalı taksiciler, her zaman Mehmetçiğin yanında olduklarını ifade ederek, Şanlıurfa şehir merkezinde tur attıktan sonra Hatay Reyhanlı sınırına hareket ettiler.

Şanlıurfa Taksiciler Derneği Başkanı Hasan Karadaş sınıra hareket öncesi yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Biz Şanlıurfa Taksiciler Derneği olarak bugün Suriye sınırına gidiyoruz. Rabbim Mehmetçiğimizin yar ve yardımcıları olsun. Türk ordusu nerede bir mazlum varsa onun yanında olmuştur. Suriyeliler, inşallah Türk ordusunun gücü sayesinde teröristlerden temizlendikten sonra ülkelerine döneceklerdir. PKK/DEAŞ’a silah gönderenlerin hiçbir zaman gücü Mehmetçiğe yetmeyecektir. Onların silahı varsa Mehmetçiğin imanı vardır. Hiçbir zaman Mehmetçiğimiz yalnız değildir. Yalnız kalmayacaktır.

Bize her zaman destek veren değerli insan sayın Valimiz Abdullah Erin beyefendiye ve Emniyet Müdürümüz Veysel Tipioğlu beyefendiye sonsuz teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz. “Şehitler ölmez vatan bölünmez” sloganı atan Şanlıurfalı taksiciler bayraklarla donattıkları araçlarına binerek Hatay Reyhanlı sınırına hareket ettiler.

HASAN GÜLER