TAKSİCİLER DERNEĞİ BİR DİZİ ZİYARETLERDE BULUNDU

Şanlıurfa Taksiciler Dernek Başkanı Hasan Karadaş ve yönetimi ilk olarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’yi ziyaret ederek esnafımızın sorunlarını iletti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile bir süre görüşen Şanlıurfa Taksiciler Dernek Başkanı Hasan Karadaş ve yönetimi, Başkan Çiftçi’ye, Taksicilerin sorunlarıyla yakından ilgilendiği için teşekkür etti.

Dernek Başkanı Karadaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi zaten çok duyarlı çalışkan bir başkanımız, esnafın, taksicilen sorunları ile yakından ilgilenen birisi bize göstermiş olduğu ilgi ve alakasından dolayı kendisine yönetimimiz ve esnafımız adına teşekkürlerimizi sunarız. Dedi.

Daha sonra Şanlıurfa Taksiciler Dernek Başkanı Hasan Karadaş ve yönetimi Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü makamında ziyaret etti.

15 Temmuz hain darbe girişiminde hainlere karşı dik bir duruş gösteren ve günlerce vatandaşları meydanlara ücretsiz olarak taşıyan Şanlıurfa Taksiciler Derneği, Ak Partinin her zaman yanında olduklarını Başkan Beyazgül’e bir kez daha söyleyerek, Şanlıurfa Taksiciler Derneği olarak 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde AK Parti’yi desteklemek için ziyarette bulunduk ilgi ve alakalarından dolayı Başkan Beyazgül’e teşekkür ederiz. Dedi.

Şanlıurfa Taksiciler Dernek Başkanı Hasan Karadaş ve yönetimi son olarak geçtiğimiz haftalarda yapılan Şanlıurfa Ticaret Sanayi Odası seçimlerini kazanarak Başkanlığa seçilen İbrahim Halil Peltek’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Şanlıurfa Taksiciler Dernek Başkanı Hasan Karadaş ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, Şanlıurfa Ticaret Sanayi Odası seçimlerini kazanarak Başkanlığa seçilen İbrahim Halil Peltek beyi dernek yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunduk.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası memleketimiz için çok önemli bir kurumdur. Bu kadar önemli bir yere birikimli ve tercübeli bir ismin seçilmesi bizi ayrıca sevindirmiştir.

Biz Şanlıurfa Taksiciler Derneği yönetimi olarak başkanlığına seçilen İbrahim Halil Peltek beye ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisine ve yönetimine görevlerinde başarılar diliyoruz. Dedi.

RAMAZAN GÜLER