‘Şuursuz Aşk’ filmi İlk fragmanı izleyiciyle buluştu

Başrollerini ödüllü oyuncu İsmail Hacıoğlu ve Hercai dizisinin yıldızı Ebru Şahinin paylaştığı Şuursuz Aşk sinema filminin yapımcılığını Şeddadi Yapım olarak Urfalı Orhan Şeddatlı üstlenmiştir. Filmin etkileyici ve sıra dışı senaryosu öncelikle Urfalıların ve tüm sinema severlerin dikkatini çekmiştir.

1980 ihtilalinin gölgesinde, akıl hastanesinde geçen hikaye, Yusuf ile Menekşenin karşılaşmasıyla  ikisinin de yabancı olduğu aşk duygusuyla, şuursuz bir şekilde tanışmalarını konu alıyor. Film ayrıca dönemin sistemine ve gerçeklerine de dokunuşlar yaparak tarihte hüzünlü bir yolculuğa çıkarıyor. Hastanede çok renkli karakterlere sahip hastaların da dünyaları, izleyicinin ruhuna dokunacak, zaman zaman güldürecek, zaman zaman hüzünlendirecektir.

Film de Burcu Kara, Ayşegül Günay, Ayşen Batıgün, Ruhi Sarı, Tuncer Salman, Emir Benderlioğlu, Ali Buhara Mete, Erdal Ayna, Volga Sorgu, Ayhan Anıl, Cansu Fırıncı, Seher Terzi ve Demet Oran gibi sevilen oyuncular da yer alıyor. Güçlü kadrosuyla dikkat çeken filmin yönetmen koltuğunda ise Umut Ertek oturuyor. CGV Mars Media’nın dağıtımını üstlendiği film 20 aralık 2019 da vizyona girecektir.