ŞUTSO ÜYELERİNE BAYER YAZILIM'DAN YÜZDE 20 İNDİRİM

İmzalanan protokol kapsamında ŞUTSO'ya kayıtlı üretim yapan büyük küçük tüm işletmeler, üretim sistemlerini iyileştirme, üretim raporlamaları oluşturma, kapasite analizleri, tezgah verimliliği, üretim izlenebilirliğini, mühendislik danışmanlığı ve ARGE destekleri çerçevesinde yürütecekleri işlemlerde indirimli hizmetlerden yararlanacak. Ayrıca firmalara özgü programlar geliştirilmesi, mühendislik destekleri, firma iş kapasitelerinin artırılması, sistem yazılımlarını ve üretim çözümlemelerinin sağlanması da imzalanan protokol çerçevesinde indirimli olarak gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, "Üyelerine her anlamda destek olmak gayretiyle hizmetini sürdüren Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası, firmalarımızın teknolojik altyapısının geliştirilmesi hususunda da yaptığı anlaşma ve protokollerle, üyelerine destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Bayer Yazılım Mühendislik Şirketi Temsilcisi Sayın Mustafa Bayar ile yaptığımız protokolde, üyelerimizin faydalanabileceği, yüzde 15 ile 20 arasında uygulanacak olan indirim anlaşmasını gerçekleştirdik. Üyelerimize hayırlı olsun" dedi.

ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek ve Bayer Yazılım Mühendislik Şirketi Temsilcisi Mustafa Bayar arasında imzalanan protokolün detayları şöyle;

1) Şanlıurfa Ticaret Ve Sanayi Odasına kayıtlı firmaların, Bayer Yazılım Mühendislik Şirketi ile yaptığı her anlaşmada (distribütörlük yaptığı firmaların paket programlamaları hariç) 15 indirim uygulanacaktır.

2) Firmalara oluşturulan sistem yazılımlarının kullanımına başlandıktan sonra, ilk 6 ay tüm destekler ve bakımlar ücretsiz olarak yapılacaktır. 6 ay sonrasında bakım, destek ve lisanslama ücretlerin de 15 indirim uygulanacaktır.

3) Mühendislik hizmetlerinden faydalanmak isteyen firmalar, 02.11.2021 – 31.12.2021 tarihine kadar başvurusunda bulunmalarına karşılık 20 indirim uygulanacaktır.

4) İndirimler KDV dahil olmayan fiyatlar üzerinden yapılmaktadır.