ŞUTB'DA, MEHMET KAYA ÖN PLANDA!

Şanlıurfa'da bu hafta sonu yapılacak olan Ticaret Borsası’nda sandıkta büyük heyecanın yaşanması bekleniyor.

TOBB’a bağlı oda ve borsalarda üyeler 5 yıl aradan sonra bu hafta sonu 4 yıl görev yapacak yönetimi seçmek için sandık başına gidiyorlar.

Ticaret Borsası'nda üyeler Cumartesi günü sandık başına gidiyor.

Mevcut Şanlıurfa Ticaret Borsası (ŞUTB) binasını yapan Başkan Kaya yeni bir liste ile yeni döneme başkan olarak seçilmesine kesin gözüyle bakılırken, Borsada meslek komite üyesi ve yeni meclis başkanı ve meclis üyesi seçilecek.  Borsada iki isim Başkanlık için çalışıyor. Mevcut başkan Mehmet Kaya ve Ali Yücetepe yarışıyor.  Borsa üyesi yaklaşık 569 delege sandık başına giderek 14 Meclis üyesini belirleyecek.

Meclisin seçiminden sonra Meclis Başkanı, TOBB delegeleri ve Yönetim kurulu Başkanı belirlenecek.

Yapılacak olan seçimle ilgili görüşlerini paylaşan Şanlıurfa Ticaret Borsası (ŞUTB) Başkanı Mehmet Kaya şunları söyledi: “7 Nisan Cumartesi günü Şanlıurfa Ticaret Borsamızda seçimler İnşallah hayırlısıyla yapılacaktır. Seçimler Şanlıurfa’mıza ilimize, Borsamıza, üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Ben bu seçimde de adayım. Tabii ki üyelerimizi teveccüh gösterirlerse Allah'tan Hakkımızda hayırlısı olsun diyerek aday oldum. Üyelerimiz teveccühüne bağlıdır bu demokratik bir şekilde bir seçim bekliyoruz. Hepimiz kardeşiz ilimize, üyelerimize, esnafımıza, sanayicimize, Şanlıurfa’mıza Hayırlı olsun diyorum.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

MEHMET CANBEK