SUBAŞI VE BİRE AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Sultan Sarayında yapılan görkemli düğün töreninde Fırat Cam’ın sahibi Bahattin Subaşı’nin inşaat mühendisi oğlu Mehmet hayatını Hamide ile birleştirdi.

Genç çiftin kirveliğini Mustafa Yurtseven’in yaptığı ve Grup Dergah’ın sahne aldığı mevlitle yapılan düğüne Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Başkan Yardımcıları, Yeniurfa Gazetesi Haber Müdürü Mehmet Er, iş dünyasından isimler ve her iki ailenin akrabaları katıldılar.

Genç çiftin nikâhı, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli tarafından davetlilerin önünde kıyıldı. Genç çiftin nikah şahitliklerini damadın kirvesi Mustafa Yurtseven ve İşadamı Sabri Al yaptı.

Kıyılan nikahtan sonra Başkan Baydilli gençlere bir ömür boyu mutluluklar dilerken, Nikah cüzdanını gelin hanıma teslim etti.

Yemek ikramının yapıldığı düğün töreninde Damadın Babası ile kirvesi konuklarla yakından ilgilendi.

Yapılan takı meresimi ve hatıra fotoğrafları çekiminin ardından uzun araç konvoyu ile şehir turunun ardından havai fişeklerin atılması ile düğün töreni sona erdi. Düğünün video ve fotoğraf çekimleri Şanlıurfa’da düğün çekimlerinin aranan ve tercih edilen ismi Foto Aşkın tarafından yapıldı.

Subaşı ve Bire aileleri, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan akrabalarına ve dostlarına teşekkür ettiler.

HASAN GÜLER