SİYASİLER AKSU’YA DESTEK ÇIKTI

Geçtiğimiz günlerde istifasını sunan Aksu’ya destek mesajları üst üste gelmeye devam ediyor. CHP İl Başkanı Hayrettin Cidir, CHP Haliliye İlçe Başkanı Av İbrahim Halil Alagöz ve DP İl Başkanı Mustafa Polat, Organize Sanayi Müdürü Yunus Emre Aksu’nun istifası yanlış olmuştur. Diyerek sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptılar.

Yapılan paylaşımlarda şu görüşlere yer verildi.

CHP İL BAŞKANI HAYRETTİN CİDİR: HUKUKUN GÜCÜ RAFA KALDIRILDI GÜCÜN HUKUKU DEVREYE GİRDİ

Hırsız güçlü olunca suçlu ev sahibi olur. Sayın valiyi sayın iç işleri Bakanlığını göreve davet ediyoruz. Şanlıurfalıların hakkı hukuku sizden sorulur bu büyük bir vebaldir. Bu konuyu aydınlatın çok insan vicdanen rahatsız.

Organize Sanayii Bölge Müdürü Yunus Emre Aksu, Bir hafta önce bir yatırımcıyı bir ilçeye yatırım için gönderdik, mevcut belediye başkanının amcası oğlu yatırımcıdan pay istedi diye yatırımcı Urfa’dan gitti diye bir tweet attı.

İlçe belediye başkanı kim diye sorgulanması gerekirken bugün müdür istifa ettirildi.

Partileri, belediye başkanları zarar görmesin diye memleketi ve liyakatli bürokratları feda edebilecek kadar kutuplaşmış bir zihniyetin memleketin çocuklarına, gençlerine, hanımefendilerine faydası olmaz.

Bir Allah’ın kulu da çıkıp Allah aşkına müdürü görevden alacağınıza belediye başkanına hesap sorun demedi, diyemedi.” Dedi.

DP İL BAŞKANI MUSTAFA POLAT; YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET EDİYORUZ

Duyduğumuz duyumlara göre bir ilçe belediye başkanının amcası oğlu Şanlıurfa Organize  Sanayinde  bir iş adamı  yatırım  yapacakmış  bunu engelemek  için  OSB Müdürü  sayın  Emre  Aksu'ya baskı  yapmış  baskıya  dayanamayan  müdür  Emre  Aksu istifa  etmiş.

Sayın Emre  Aksu'nun söyledikleri  çok önemlidir.

Günümüzde makamlara gelmek için bazıları  ne tavizler verdiği bir zamanda müdürlük  görevi  yürüten  Sayın  Emre Aksu durduğu yerede neden istifa  etsin  ve böyle  bir şeyi  yazıp  kendini  riske atsın ve koltuğundan  vaz  geçsin.

Bu nedenle OSB Müdürü  sayın  Emre Aksu' nun istifası  çok önemlidir.

Başta Şanlıurfa Valisi  Sayın  Abdullah Erin beyi  ve tüm yetkilileri  göreve davet  ediyoruz. Dedi.

CHP HALİLİYE İLÇE BAŞKANI AV. ALAGÖZ; ŞANLIURFA HALKI MÜDÜR’E SAHİP ÇIKMALIDIR!

Organize Sanayi Müdürü Yunus Emre Aksu’nun istifası yanlış olmuştur. İsterdik ki; yatırımcıyı bireysel menfaatleri için kaçırtan BAŞKAN’ın ismini açıklasın. Ancak çok iyi biliyoruz ki, bu iktidar döneminde pek kolay bir şey değil. Şahsen böyle olayların olduğunu dile getirmesini bile cesurca buluyorum. Ve demek ki, en azından bu durumlar Müdür Bey’i rahatsız ediyor. Bu hususu dahi çok önemli buluyorum. Şanlıurfamızın gelişimini isteyen tüm kesimlerin böyle bürokratlara sahip çıkması lazım. Biraz daha cesaretlendirilmeye ihtiyacı var. Bunun içinde arkasında durmak gerekir. Müdür Bey’in geri getirilmesi ve o menfaatperest Başkan araştırılmalı, tespit edilmelidir. Yanına kar bırakılmalıdır. Şanlıurfa halkı Müdür’e sahip çıkmalıdır. Dedi.

MEHMET CANBEK