ŞEYHANLI DERNEK BAŞKANI ÇİÇEKLİ İSTİFA ETTİ

Ailevi ve Sağlık Sorunları nedeniyle istifa ettiğini açıklayan Başkan Çiçekli, 2015 Yılında Açtığım Bayrağı Devrettim Birçok insanımıza elimi uzattım. Bu zaman içerisinde Kalbini kırdığım akrabam varsa Helal etmelerini istiyorum. Benim de hakkım helal olsun. Bana ne zaman İsi olsun. Yine de Akrabalarımın emirlerindeyim. Dedi.

Şeyhanlı Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığı görevinden ayrılan Mustafa Çiçekli yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Lütfen ilim ve akla önem verin! Adil olun,bize yakışan şekilde davranın Ehl-i beyt, takvâ, ihlâs ve samimiyetle Allâhü Teâlâ hazretlerine kulluk etmenin yolunu ararken; insanlara tahakküm ve dernek kurma hırsıyla yanan kişiler; hep onları kendilerine bir engel ve alternatif bildiler. Dernekte 3 Şeyin olmaması gerekir.

1- Para Girmeyecek

2- Makam mevki Girmeyecek

3- Siyaset Girmeyecek

“Akrabalarını tanıyıp bir araya getirmek ve Allah’ın emrettiği şekilde kendilerine yardım etmek en büyük bir ibadettir. Fakat başkalarına hakaret edip mallarını ellerinden almak, öldürmek, arazisine el koyup bulunduğu yerden sürgün etmek gibi meselelerde akrabalarını çağırıp ken­disine yardım ettirmek veya yardım etmek, küfür kadar ağır ve büyük bir günahdır.”[656]

Allah’a emanet olun. Selam ve saygılar sunarım.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

MEHMET CANBEK