ŞERMİN ATAŞ'TAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Artuklu 1071 Eğitim ve Kültür Derneği Şehit Coşkun Nazilli Seminer Salonunda Kurulacak olan kütüphaneye 2 bin kitap bağışladı.

Yurt dışında özel görevdeyken dilekçe vererek Mardin, Nusaybin'e gönüllü olarak giden ve orada şehit olan şehit Coşkun Nazilli adına, Artuklu 1071 Eğitim ve Kültür Derneği Şehit Coşkun Nazilli Seminer Salonunda Kurulacak olan kütüphaneye  2 bin kitap bağışlayarak örnek bir davranış sergiledi.

Ataş, Mardın Artuklu'da açılacak olan kütüphane için yaklaşık 2 bin kitap toplayarak büyük bir takdir topladı.

Mardin Artuklu'da şehit olan şehidimiz Coşkun Nazilli'nin adını bir kütüphaneye yardım yapan hayırsever Ataş, Kütüphanenin Kitap ihtiyacının büyük bir bölümünü karşıladı.

Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Şermin Ataş şunları söyledi: " Artuklu 1071 Eğitim ve Kültür Derneği Şehit Coşkun Nazilli Seminer Salonunda Kurulacak olan kütüphane için çok kısa zamanda 1 haftadır yaptığımız kitap toplama etkinliği en başarılı şekilde tamamladık. Elimizde olan ulaştırılan kitapları Mardin’deki kütüphanemize ulaştırdık. Ayrıca bu çağrıma kulak veren memleketim Urfa’daki duyarlı Başkanlarımada teşekkür ediyorum. Onlarda 500 kitapla destek oldular. Herkese ayrı ayrı teşekkürler.  Bu kitap kampanlarına bundan sonra devam edecegini 81 vilayetten nerden yardım istenirse istensin bir eğitim gönüllüsü olarak daima hazır olduğumu bilinmesini isterim.Şanlıurfa il teşkilat başkanımız İbrahim Ocakoğlu'da bu kampanyama destek verdiler sağolsunlar. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum." dedi.