SAYIN VALİ BURAYI SATTIRMAYIN!

Şanlıurfaspor Kulübüne kalıcı gelir için dönemin Valisi İzzettin Küçük tarafından kulübe tahsis edilen OSB'deki Akaryakıt ve LPG İstasyonu arsası 49 yıllığına kiraya verecek.
Dönemin valisi İzzettin Küçük tarafından "SATILAMAZ" şerhi konulan bu yerin şimdi 49 yıllığına kiraya verilmesine Vali Abdullah Erin neden izin veriyor. Urfa spor kamuoyu Vali Erin Urfaspor'un geleceği için bu satışta vazgeçmesi gerektiği, bu arsa satıldığı takdirde, bundan sonra hiç kimse, hiçbir kurum Urfa spor için, kalıcı gelir için caba içine giremeyeceği, Buda Urfaspor için kötü olacağı yönünde görüş belirtiliyor. Ortak görüş nokta ,"SAYIN VALİ BURAYI SATTIRMA..."
Şanlıurfaspor'da en önemli eksiklerin başında gelen kalıcı gelir konusunda şimdiye kadar önemli adımlar atılmazken dönemin valisi tarafından verilen akaryakıt ve LPG istasyonun yeri ise 49 yıllığına kiraya veriliyor. 
KİMSEDEN TEPKİ YOK
Şimdiye kadar her alanda bile getirilen kalıcı gelir konusunda yaşanan sıkıntılar tüm spor kamuoyunun gündeminde yer almaktaydı. Gelinen noktada ise kalıcı gelir konusunda adım atılmışken bu yerin uzun süreli kiraya verilmesi akıllarda soru işareti bırakıyor. Şanlıurfaspor'da şimdiye kadar başkanlık yapan eski başkanlar, eski yöneticiler, spor kamuoyu, yerel TV'ler ve taraftarlar bu konuya sessiz kaldılar.  

"SATILAMAZ" ŞERHİ İLE VERİLEN YER 49 YILLIGINA KİRAYA VERİLİYOR

Şanlıurfaspor'da maddi kaynaklar tükenip, yöneticilerde ellerini ceplerine atmayınca akıllara Şanlıurfa eski Valisi İzzettin Küçük döneminde kulübe "satılamaz" şerhi ile verilen Organize Sanayi Bölgesinde yer alan benzinlik yerinin kiraya verilmesi geldi. 

KOMİK SAYILABİLECEK BİR BEDELLE VERİLMESİ AKILARDA SORU İŞARETLERİNİN OLUŞMASINA NEDEN OLDU

Eyyübiye ilçesi Koçören Mahallesinde yer alan ve Şanlıurfaspor'a "satılamaz" şerhi ile tahsis edilen arsanın 49 yıllığına akaryakıt ve LPG istasyonu ile ticaret alanı yapımı ve işletilmesi için 23 Ocak'ta yapılacak olan ihale ile kiraya verilmesi kararlaştırılmış. Yapılacak bu ihale sonucunda Şanlıurfaspor'a kalıcı gelir olması adına tahsis edilen bu arazinin bütün hakları 4 milyon lira karşılığında başka bir işletmeciye verilecek. Aylık kira bedelinin 6.800 TL gibi akaryakıt ve LPG istasyonu için komik sayılabilecek bir bedelle verilmesi akılarda soru işaretlerinin oluşmasına neden oldu.

GAZETECİLER TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Bundan önce yapılan ihale neticesinde ise, Şanlıurfa'da günlük olarak yayınlanan ve gazeteciler platformuna üye olan Yeniurfa, Damga, Şanlıurfa, Urfa Değişim, Urfanatik, Olay, Gap Gündemi ve İpekyol Gazeteleri Şanlıurfaspor kulübüne ait olan ve akıllı bir şekilde hareket edilmesi durumunda Şanlıurfaspor kulübüne kalıcı gelir noktasında önemli bir yer olan benzinlik arazinin kiraya verilmesine tepki göstermişlerdi.        MEHMET CANBEK