ŞARKININ SÖZLERİNİ KADER MAHKÛMLARINA UYARLADI

Yaptığı başarılı çalışmalar ile adından söz ettiren başarılı sanatçı bu defa da kader mahkûklarının ve ailelerinin gönlünü kazanmasını bildi.

İnşallah tüm kader mahkûmlarının yüzü gülecek ve af gelecek diye şarkısına başlayan genç sanatçının seslendirdiği parça sosyal medya da en çok dinlenen parçalar arasına kısa bir süre içersin de girmeyi başardı.

Yaptığı başarılı çalışma ile ilgili haber sitemize açıklamalarda bulunan Sanatçı Kemal Arda şunları söyledi: “Adıyamanlıyım 25 yıldır profesyonel olarak müzikle uğraşıyorum. Kendi bestelerimden oluşan albümlerim var. 2012 yılın arabesk&fantazi sanatçısı ödülü başta olmak üzere birçok ödül aldım. Ortaokul yıllarımda ülkü ocaklarına gittim o gün bugün fikrim değişmedi. Vatanımı milletimi bayrağımı ve devletimi uğruna canımı verecek kadar çok seviyorum. Bilge liderimiz sayın Dr.Devlet Bahçeli’nin af söyleminden esinlenerek bir şarkının sözlerini uyarladım kader mahkûmları ve yakınları da sağ olsun çok sevdi. Allah (c.c) sevdiklerinin hasretini çeken başta Alaattin Çakıcı ve Kürşat Yılmaz ağabeyimiz olmak üzere tüm “kader mahkümlarını ”sevdiklerine kavuştursun inşaAllah. Devlet Baba af verecek.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

HASAN GÜLER