SARIGÜL, URFA’DA VAATLERDE BULUNDU

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Şanlıurfa’ya geldi.

Özel bir otelde basın mensupları ile bir araya gelen Başkan Sarıgül “İktidara Hazırlık Merkezi”nin açılışını törenle yaptı.

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi: “Şanlıurfa İnanç turizmin baş kenti ama uçaktan baktığımız zaman kendisini saygı ve sevgiyle yad ediyorum. Sayın Süleyman Demirel dedi GAP’ı gaptırmam gerçekten GAP’ı gaptırmadı mekânı cennet olsun. GAP’ı daha da fazla geliştrerek kalkındıracağız. Gelirken baktım Fırat coşuyor. Bende Fırat’ın doğduğu topraklardan geliyorum. Ne kadar önünüze beton duvar çekerseniz çekin aşar gideriz, coşar gideriz. Tarım ’da sanayileşmeyi sağlayacağız. Bu bereketli toprakların bütün Türkiye’yi beslemesini sağlayacağız. Üreticiye tohum ve gübre desteği verirken ürün alma garantisi vereceğiz. Köprüler yapılıyor taşıt geçme garantisi veriliyor. Bende toprağımı eken çiftçiye devlet olarak ürün alma garantisi vereceğiz. Küçükbaş hayvancılık gelişecek, ürünlerimizi marka yapmamız gerekiyor. Topraksız birçiftçinin kalmamasını sağlayacağız. Şanlıurfa’da konuşuyorum. Elektrik kesintilerini görüyorum. Bizim iktidarda DEDAŞ eziyetine son vereceğiz.

MAHALLİ BASINA DESTEK VERELİM

Mahalli basınımızla ilgilenin il başkanlarıma sesleniyorum. Ben arasam bile daha sonra cevap verin ama mahalli basına önem verin. Mahalli basın bizim sesimizdir, geleneğimizdir, ilk defa bir parti yerel basından sorumlu başkan yardımcısı atamıştır. Oda bizim partidir. Mahalli basında bulunan değerli kardeşlerimizi alkışlıyorum.

Türkiye Değişim Partisi, herkesi barışa, özgürlüğe, demokrasiye davet ettiğini belirten Sarıgül,” Kardeşlerim, ülkemizde yaşayan herkesin diline, özgürlüklerine, dinine, tüm insan haklarına sahip olduğu, onuru ile yaşadığı gerçek bir demokraside unutmayalım çözülemeyecek sorun yoktur.Türkiye Değişim Partisi, sorunları kardeşlik hukuku içerisinde çözmeye geliyor.Kardeşlerim; ülkemizde demokrasiye susamış kültürler var, Türkiye Değişim Partisi iktidarında bu kelimeleri rafa kaldıracağız.Bütün ulusumuza tam demokrasi geliyor, Türkiye Değişim Partisi geliyor, referandumlar geliyor, “ben yaptım oldu” mantığı bitiyor. Bir bakanlık, bir belediye hangi proje üretiyorsa e-devlet sistemiyle gerçek referandum yapacağız. Kardeşlerim, gerçek bir demokrasiyi kurmak barış içerisinde ülkemizi yönetmek o kadar zor değildir. Bunu Türkiye Değişim Partisi başaracak, bunu siz başaracaksınız.” Dedi.