ŞANVAK’dan Kültür ve Turizm Dairesi Başkanına Ziyaret

Şanlıurfa Vakfı (ŞANVAK) Ankara da hemşerilerine yaşanan pandemi döneminde de kurallar çerçevesinde etkinlikler yapmak ve sunmak üzere kültür ve turizm alanlarında çalışmalarını sürdürmekte.

Bu maksatla Şanlıurfa’da bir dizi ziyaretlerde bulunulmuştur. Bu kapsamda; Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Dairesi Başkanı Niyazi Kocadağı, ŞANVAK Yönetim Kurulu üyesi Muhasip üye Veysel Karani Oruç, Genel Sekreter Mahmut Nimetoğlu ve Vakıf Müdürü Hasan Mülayim Makamında ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret esnasında ŞANVAK Yönetimi olarak, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemizin Ankara da yapacakları kültürel ve turizm etkinliklerinin Vakfımız işbirliği ile yapılması durumunda etkinliklerin hem tanıtılması hem de duyurulması açısından daha ses getireceğini konularında fikir alışverişinde bulunulmuştur.

Kültür ve Turizm Dairesi Başkanı Niyazi Kocadağ da; bu etkinliklerde sivil toplum kuruluşlarının önemine vurgu yapmıştır. Bundan sonra yapılacak etkinliklerin işbirliği ile yapılması durumunda görünürlüğün arttırılabileceğini bu konuyu Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e ileteceğini dile getirmiştir.

ŞANVAK Yönetim Kurulu olarak Daire Başkanı Niyazi Kocadağ’a iş ve aile hayatında başarılar diler ve Ankara’da yapılacak her türlü etkinliklerinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve diğer belediyelerimizin yanında olacağımızı belirtiriz.