Şanlıurfa Vakfının Daveti ile Milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Ziyareti

Şanlıurfa Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı E.Korgeneral M.Kemal Alataş’ın daveti üzerine, Şanlıurfa milletvekilleri Ahmet Eşref Fakıbaba, Kasım Gülpınar, Gülender Açanal, Halil İbrahim Yıldız, Halil Özşavlı, Ahmet Akay, Mehmet Ali Cevheri, Halil Özcan ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül 2 Temmuz Perşembe günü Vakıf Başkan Yardımcısı Halil Bağıban’ın ofisinde bir araya gelerek yemek yemişler, müteakiben topluca Çevre ve Şehircilik Bakanlığına gitmişlerdir.

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Sn. Fatma VARANK ile yapılan görüşmede Sayın Bakan yardımcısına Şanlıurfa'nın sorunları iletilmiş ve Şanlıurfa Vakfı'na Ankara’da yer tahsis edilmesi talebinde bulunulmuştur. Sn. Bakan Yardımcısı talebi olumlu karşılayarak talep edilen yerin tahsisi için bakanlık yetkililerine gerekli talimatı vermiştir.

Şanlıurfa Vakfı Genel Başkanı E.Korgeneral M.Kemal Alataş; öncelikle Şanlıurfa'ya hizmet maksadı ile bir araya gelen ve güzel bir etkinlik sağlayan tüm milletvekillerine ve Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ederek, Şanlıurfa’mız için bu birlik ve beraberliği her daim göstereceğimizi vurgulamış, ayrıca Bakan Yardımcısı Sn. Fatma VARANK’a da samimi katkılarından dolayı teşekkür etmiştir.