Şanlıurfa MÜSİAD dan Tecrübe Paylaşımı

MÜSİAD Şanlıurfa Şubesi tarafından yapılan tecrübe paylaşımı konulu toplantıların bu defaki konuğu Gıda hububat, büyükbaş ve kümes hayvancılığı, makine sanayii, temel gıda ürünleri, un, makarna, otomotiv ve ADESE marketler zinciri alanlarında faaliyet gösteren İrtifak Holding Yönetim Kurulu Üyesi M. Ali Korkmaz oldu.

MÜSİAD Şanlıurfa şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Kürkçüoğlu ve Mustafa Tokmak, Nadir Aydın, İbrahim Toru, Ömer Singan, Sıtkı Aloğlu ve Fatih Dörtbudak’ın katılımıyla gerçekleştirilen söyleşi programında başarı yolunda yapılması gerekenler konusunda bir konuşma yapan gösteren İrtifak Holding Yönetim Kurulu Üyesi M. Ali Korkmaz, başarı için öncelikle inanarak yola çıkmak gerektiğinin önemine vurgu yaptı.

Korkmaz, yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Başarılı bir iş hayatı için kararlı olun ve vazgeçmeyin Başarıya ulaşmak adına kat edeceğiniz yolda bir dizi engel de sizi bekliyor olacak. Bunlara kararlılık sınavı da diyebiliriz. Çabuk yorulan, ilk engelde yol değiştiren kişiler hedeflerine asla varamazlar dolayısıyla da hayatları boyu hayal edip de ulaşamadıkları şeyler hakkında sızlanıp dururlar. Hedefiniz ve hayaliniz ne ise onu yapmak için azmedin.

Çok çalışmak dürüst ve ilkeli yönetim, istikrarı elde etmek için sabır ve tahammül çok önemli.

Aynı zamanda bir bölgede bir iş yapmadan önce o bölgenin yapısı konusunda sosyoekonomik durumu ve lojistiği konusunda bölge hakkında fikir sahibi olmak gerekiyor.” şeklinde konuştu.