Şanlıurfa 9. Kariyer Günleri Başlıyor

Türkiye’nin en genç nüfus ortalamasına sahip Şanlıurfa’da, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün iş birliğinde düzenlenen Üniversite Kariyer Günleri’nin 9’uncusu 19 Nisan Perşembe günü başlıyor.

Öğrencilerin üniversite seçiminde gelecekleri için doğru adımı atmalarına yardımcı olmak amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Üniversite Kariyer Günleri” için hazırlıklar devam ediyor.

Piazza AVM’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek ve üç gün sürecek etkinlikte; Türkiye ve yavru vatan KKTC’den 50 üniversite katılım sağlayarak, öğrencilere ve velilerine tanıtım yapma fırsatı bulacaklar.

Geleceği için en doğru kararı vermek isteyen gençler ile ailelerinin heyecanla bekledikleri Üniversite Kariyer Günleri, 19- 20 ve 21 Nisan tarihlerinde saat 10.00 ile 20.00 arasında konuklarını ağırlayacak. 

Üniversiteler, kuracakları stantlarda kendilerini en iyi şekilde ifade etme fırsatı bulurken, üniversiteli adayları ise stant görevlilerinden seçmek istedikleri üniversiteler ile ilgili merak ettikleri tüm bilgileri alabilecekler.