ŞANLIURFASPOR’DA HEDEF 3 PUAN

Ligde 3 karşılaşmaya çıkarak 2 galibiyet ve 1 beraberlikle sahadan ayrılan Sarı Yeşilli ekip Şanlıurfaspor, Cumartesi günü saat 15.30'da Kırklarelispor ile karşılaşacak.

Sezonun ikinci deplasman karşılaşmasına çıkacak olan Şanlıurfaspor'da Kırklarelispor hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

Şanlıurfaspor sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kırklarelispor deplasmanı için futbolcularımız, teknik heyetimiz ve yönetim kurulu üyelerimiz havayolu ile İstanbul'a vardı. Ekibimiz gün içerisinde karayolu ile Kırklareli'ne ulaşım sağlayacak.” Denildi.

TAKIMDA EKSİK YOK

Takımda herhangi bir sakatlık durumu olmadığını belirten Teknik Direktör Serdar Bozkurt, "Çok zorlu bir haftadayız. 3 tane çok önemli maça çıkacağız ve bunlardan biri de Kırklareli. Kırklareli de ligin önemli takımlarından biri. Ki geçen yıl çeyrek final oynamış, mücadele eden, koşan ve pas yapan bir takım. Ama nasıl bir takımla oynayacağımızın analizini yaptık. Takıma bunu anlattık. Bizim hedefimiz bu deplasmandan 3 puanla dönmek. Tüm çalışmamız bu yönde" dedi.

ŞANLIURFASPOR’DA HAKEMLER BELLİ OLDU.

Cumartesi günü saat 15.30'da Atatürk Stadyumunda Kırklarelispor ile karşılaşacak olan Şanlıurfaspor’u, Tarık Güldal, Fatih Karadağ, Nezihi Aytar ve Alkan Parsak hakemleri yönetecek.