ŞANLIURFA YEREL BASIN ÇALIŞTAYI YAPILDI

ŞUTSO’nun 2018-2023 dönemi yol haritasının zeminini oluşturacak stratejik planın hazırlık çalışmalarının dördüncü adımı olan çalıştaya; ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kadir Kılıçoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Direkçi, M.Sait Aydın, Selçuk Karakuş, Ş.Müslüm Korkmaz, Meclis Başkanı Ahmet Altun, Meclis Üyeleri Mustafa Zahit, İbrahim Toru, Abdurrahman Acı, ŞUTSO Genel Sekreter Vekili Nihal Dörtkardeş ile yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.

Sporyum Restoran’da düzenlenen toplantının açılış konuşmasını, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek yaptı. Başkan Peltek konuşmasında, şunları kaydetti: Biz ŞUTSO olarak, Şanlıurfa'nın 2023 hedeflerine, ülkemizin ekonomik şartları da göz önünde bulundurarak, gelecekte neler yapabiliriz, ŞUTSO'nun güçlü yönleri, zayıf yönleri nelerdir, bu konularda sizlerin görüşlerinden istifade ederek geleceğimizi tayin etmeye çalışıyoruz. Hazırlamış olduğumuz, ancak doğru bildiğimiz veya yanlış bildiğimiz konuların düzeltilerek, revize edilerek daha düzgün bir şekilde geleceğe hazırlanmak adına, sizler de Şanlıurfa'da bütün olaylara hâkim ve bütün olaylardan haberdar olmanızdan ötürü bu çalışmalarımıza katkı sunacağınızdan son derece eminiz“ dedi.

Başkan İ.Halil Peltek’in konuşmasının ardından İnovasyon Yönetimi Danışmanı Müjgan Çetin, Şanlıurfa Yerel Basın Çalıştayı ilgili detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun ardından çalıştaya geçilerek Şanlıurfa Nasıl Kalkınır, ŞUTSO’dan beklentiniz nelerdir, yerel, ulusal, uluslararası tanıtım nasıl arttırılır, odamız ile yapılabilecek ortak projeler nelerdir? Sorularıyla basın mensuplarından görüş ve öneriler alındı.