ŞANLIURFA REİS İLE BULUŞUYOR

AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 20 Haziran Çarşamba günü saat 14:00’da kentte miting düzenleyeceğini, Yıldız, mitingin Nevali Otel arkasında yapılacağını söyledi.

BAKAN FAKIBABA, TÜM URFALILARI DAVET ETTİ

Yapılacak olan mitingle ilgili açıklamada bulunan Gıda Tarım ve Hayvancılık bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, “20 Haziran Çarşamba günü saat 14:00’te, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı büyük Şanlıurfa mitingine bütün hemşerilerimi davet ediyorum. Haydi Şanlıurfa! Vakit bir olma, birlik olma vakti, Vakit Şanlıurfa Vakti, Vakit Türkiye Vakti” diyerek Şanlıurfalıları büyük mitinge davet etti.

VAKİT ŞANLIURFA VAKTİ, VAKİT TÜRKİYE VAKTİ

“Haydi, Şanlı Şehrim Reisimizi misafirperver şehir olarak coşkuyla karşılamaya” diyerek çağrıda bulunan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, “Çok değerli Şanlıurfalı hemşerilerim AK Partimizin 16 yıllık sürecinde bu güne kadar vermiş olduğunuz destekleriniz için hepinize yürekten teşekkür ediyorum. 20 Haziran Çarşamba günü saat 14:00’teNevali Otel arkasında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle yapılacak olan büyük Şanlıurfa mitingimize hepinizi davet ediyorum. Şanlıurfa’ya yeniden bir destan yazmaya hazır mısınız? Vakit Şanlıurfa Vakti, Vakit Türkiye Vakti” dedi.

BAŞKAN ÇİFTÇİ: TÜM HAZIRLIKLAR TAMAM

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 20 Haziran Çarşamba saat 14.00'de Şanlıurfalılarla buluşacak. Büyük miting öncesi yaptığı açıklamasında tüm Şanlıurfa halkını büyük buluşmaya davet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanlıurfalılara karşı ayrı bir önem verdiğini söyledi.

Buluşma öncesi tüm hazırlıkların tamamlandığını da sözlerine ekleyen Başkan Çiftçi, "Peygamberler şehri Şanlıurfa'mız 20 Haziran saat 14.00'de Cumhurbaşkanımızı yani reisimizi ağırlayacak. Bugüne kadar Şanlıurfalı hemşerilerim çok güzel ev sahipliği yaptılar. İnanıyorum ki 20 Haziran saat 14.00'de Nevali arkasında düzenlenecek olan buluşmada yine çok güzel bir sahiplenme olacak. 13 ilçemizden tüm insanlarımızın akın akın gelmesini bekliyoruz. Dünya lideri mazlumların lideri olan reisimizi bağrımıza basacağız. Tüm halkımızı bu güzel buluşmaya davet ediyorum" dedi.

ŞAHBAN KILIÇ