ŞANLIURFA MEMLEKET SEVDALILARI DERNEĞİ BASINLA BULUŞTU

Şanlıurfa Memleket Sevdalıları Dernek Başkanı Abdulkadir Şanlı, kentte sosyal faaliyetler gerçekleştirerek daha iyi bir Şanlıurfa için katkıda bulunmak amacıyla çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Temeli sevgi ve saygıya dayanan Şanlıurfa Memleket Sevdalıları Derneği Şanlıurfa’nın daha iyi bir kent olabilmesi için faaliyetler gerçekleştirerek daha sosyal bir toplum daha mutlu bir şehir tablosu oluşturmak için faaliyetler yürütüyor.

Şanlıurfa Hamarat Eller’de düzenlenen organizasyona Abdulkadir Şanlı Dernek Başkanı, Bekir Ayyıldız Başkan Yardımcısı, Sabri Şanlı Genel Sekreter, Bilal Doğan Denetim Kurulu Üyesi, Aziz Çiftçi Basın Sözcüsü ile çok sayıda yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldılar.

Düzenlenen toplantıda açıklama yapan Şanlıurfa Memleket Sevdalıları Dernek Başkanı Abdulkadir Şanlı şunları söyledi: “Öncelikle ilk tanıtım toplantımıza katıldığınız için siz değerli basın mensuplarına teşekkür ederim. Tarihi mirasımızın, kültürel değerlerimizin ve tabiat varlıklarımızın korunması, Şanlıurfa’da her alanda eksikliklerin giderilmesi için çalışmalar yapacağımızı söyleyerek tek amacımızın memleket sevdası olduğunu belirtmek isteriz. Bizler memleketimiz için faydalı faaliyetler yapma hususunda samimiyetle uğraş vermeyi amaç edinen gönüllüler olarak, toplumumuzun yaşadığı sorunları çözme noktasında mücadele vereceğiz. Şunu çok iyi biliyoruz ki, sevgi ve hoşgörü kültürünün hakim olduğu yerde çok güzel faaliyetler hayata geçecektir. Özellikle kenar semtlerdeki aile içi iletişim sorunlarını çözmek için bazı çalışmalar yapacağız, bu bölgelerde aile içinde yaşanan sorunlar geleceğimiz olan gençlerimizi çok etkilemekte bu hususta iletişim sorunlarını çözmeyi hedeflemekteyiz. Şanlıurfa merkez olmak üzere tüm ilçelerimizde çeşitli etkinlikler yapmayı planlıyoruz. Yapacağımız etkinliklerde özellikle birlik ve beraberliği vurgulayacağız. Birlik ve beraberliğin olduğu bir yerde huzur ve güven olur. Şanlıurfa Memleket Sevdalıları Derneği olarak yapmayı planladığımız çalışmalarımız bunlar ayrıca yılsonuna kadar 2.000 üye toplamayı hedefliyoruz umarım çalışmalarımız hayırlara vesile olur. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve ekibine, İlçe belediye başkanlarına, İl Emniyeti Teşkilatına ve tüm basın mensuplarımıza destekleri için şimdiden teşekkür ederim.” Dedi.

RAMAZAN GÜLER