ŞANLIURFA İPEKYOL GENÇLİK MERKEZİ’NDEN GÜZEL FAALİYETLER

Ders, Kulüp ve Atölye kapsamında 15 uygulama alanı bulunmaktadır. Bunlar; Bağlama, Resim, İngilizce, Masa Tenisi, Arapça, Kuran-ı Kerim, Elişi Sanatları, İşaret Dili, Tiyatro, Değerler Eğitimi, Bilgisayar, Gitar, Sinema, Okuma Halkaları, Genç Gönüllüler, Madde Bağımlılığı Seminerleri vb.

Tüm kursiyerlerin Masa Tenisi, Bilgisayar, Tiyatro derslerinde gayet başarılı öğrencilerimiz bulunmaktadır.

2017 ve 2018 yılında tiyatro dalında il ikincisi, 2018 yılı bilgi yarışmasında il üçüncüsü öğrencilerimiz bulunmaktadır.

İpekyol Gençlik Merkezi 2016 yılında Türkiye’de 5 ilde Ankara, Bursa, Kayseri, Elazığ ve Şanlıurfa’da gerçekleştirilen kanser hastaları etkinliğinde Urfa’yı İpekyol Gençlik Merkezi temsil etmiştir. Genç gönüllüler projesinde 2017 Eylül ayı itibariyle 275 gençlik merkezi arasında 5. sırada bulunmaktayız.

UYGAD üyeleri Abdullah Canbeyli, Hatice Ural İzgördü, Abdülhamit Pehlivan, Sait Kaya, Sabri Çulpan, Ayten Dağ ve Mahmut Harem ile birlikte İpekyol GM’yi ziyaret eden UYGAD Şanlıurfa İl Temsilcisi M. Sıtkı Aloğlu, İpekyol Gençlik Merkezi’nin çalışmalarından çok mutlu olduklarını milli ve manevi değerlere önem vererek gençlere meşguliyet ve hobi alışkanlıkları kazandırıldığını belirterek, Tesis müdürü Müslüm Aktabur’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

İpekyol Gençlik Merkezi müdürü de UYGAD üyelerinin ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ederek, kendilerinden istifade etmek istediklerini ve yardımlarını beklediklerini belirterek, gençliğe ve insanlığa hizmet için her zaman hazırız.” Dediler.