SANATÇI HABİL İSLAM’DAN AŞ EVİNE YARDIM

Şanlıurfa’yı İstanbul’da başarı ile temsil eden Şanlıurfa’nın yetiştirmiş olduğu önemli seslerden biri olan pop sanatçısı Habil İslam 10 koliden oluşan yardımını Şanlıurfa Gönüllü Kuruluşlar Aş Evi yetkilisi Emin Demirkol teslim etti.

Yapılan yardımdan dolayı Sanatçı Habil İslam’a teşekkür eden Gönüllü Kuruluşlar Aş Evi yetkilisi Emin Demirkol, Değerli sanatçımızın yapmış olduğu yardımlar, İnşallah diğer sanatçılara da örnek olur dedi.

Şanlıurfa Gönüllü Kuruluşlar Aş Evi yetkilisi Emin Demirkol yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Değerli sanatçı kardeşimiz Habil teşrif ettiler kendilerinden Allah razı olsun. Burada Yetim, Öksüz kimsesiz çocuklara sahipleniyoruz. Onlara kıyafet verdiğimizi duymuş O da bunun karşılığında bizlere okul çantası, ayakkabı ve giyim yardımın da bulunmuş. Siz değerli basın üyelerinin önünde hepsine teşekkür ediyorum. Allah yaptıkları yardımdan dolayı hayrını kabul etsin. Sanatçı kardeşimiz gibi insanlar da başka sanatçılarda olsun herkesin buraya yetim çocuklara kılık kıyafet ayakkabı okul ihtiyaçları gibi malzemelerde desteklerinde bekliyoruz.” Dedi.

Şanlıurfalı pop sanatçısı Habil İslam’da yaptığı açıklamada, “Gerçekten ben de Şanlıurfalıyım ben de yoksulluk yaşadım hepsini gördüğüm için bu anları unutamıyorum. Burada yardım yapıldığını biliyorum. Başka Derneklere de yardım yapıyoruz ama sahiplerine ulaşılmıyor. Ondan dolayı biz buraya geldik. İnşallah hepsi yerini bulacaktır. Bu İlk Değil Son da olmayacaktır. Allah'ım garibanlara, maznunlara yardım edenlerin daima yanındadır. Mükafatını verir.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yapılan konuşmalardan sonra koliler Aş Evi yetkililerine teslim edildi.

RAMAZAN GÜLER