SALİH BENCİK, EĞİTİM EYLEM PLANI ÇALIŞTAYINA KATILDI

Eğitimle ve güncel konularla ilgili yazdıkları ile gündemi belirleyen Yeniurfa Gazetesi köşe yazarlarından Salih Bencik iki gün süren çalıştayda yaptığı sunumla eğitimde neler yapılması konusunda paylaşımları katılımcılar tarafından takdirle karşılandı.

Eğitim sorunlarının yapılan anketler ve elde edilen verilerle eğitim uzmanları ve yolu eğitimin her dalından görevlerde geçenlerin bir araya gelerek fikirlerini, çözüm önerilerini bir birleriyle tartışarak, çözüm yolunu bulmaya çalıştıkları ‘’ Eğitim Eylem Planı ‘’ Çalıştayı sona erdi.

Modaratör ve Raportörlerin eşliğinde oluşturulan altı masada eğitimde söyleyecek sözü olan Eğitim Uzmanı, Milli Eğitim Müdürleri, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, Öğretmen ve öğrencilerle oluşturulan guruplarla Şanlıurfa eğitiminde taş üstüne taş koymaya çalıştılar.

Yönetici Akademisi Sürekli Eğitim Merkezinde bir araya gelen katılımcılar iki günlük çalışmada ortaya çıkan sonuçları ele aldılar.

Yazar Salih Bencik’e İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan tarafından sertifika taktim edildi.

Verilen sertifika sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan Salih Bencik şunları söyledi: “İlimize geldiği günden beri samimi ve özverili bir şekilde çalışmalar sürdüren İl Milli Eğitim Müdürümüzü tebrik ediyorum. Konu uzmanları ile üst düzey bir çalışma yaparak elde ettiği bilgi ve belgeler ışığında yürütmüş olduğu çalış tay takdire şayandır.

23-24 Ekim 2017 tarihleri arasında aralıksız olarak 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı “Şanılurfa’nın Dünü Bugünü Yarını” Eğitim Çalış tayı nın ilimize, vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

Programın son bölümünde İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan tarafından iki gün boyunca ilimiz eğitimine katkı sunmak için gelip Çalıştayda bulunan Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Salih Zeki Genç, Marmara Üniversitesi- Atatürk Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Seyfi Kenan, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Bilal Duman,Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bürhan Akpınar, ANKA Danışma GurubuYönetim Kurulu Üyesi Dr. Ayhan Yasan, Dr. Mahmut Baycan, Dr. Sedat Karabulut’a çalıştay anısına hediyeler verildi.

Çalıştay birlikte çekilen aile fotoğrafı ile son buldu.

RAMAZAN GÜLER