ŞAHBAN KILIÇ'TAN, MUHTAR GÜLTOPRAK’A ZİYARET

Seçildiği günden bu yana yaptığı hizmetler ile mahalle halkının sevgisini ve takdirini kazanan Muhtar Gültoprak ile Şahban Kılıç bir süre gündeme dair sohbet ettiler.

Yazı İşleri Müdürümüz Kılıç, Muhtar Gültoprak’tan mahallelerin karşılaştıkları sorunlar hakkında bilgi aldı. Sorun ve taleplerini dinledi.

Yusufpaşa Mahallesi Muhtarı Mehmet Gültoprak yapılan ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Değerli kardeşim Şahban Kılıç beyefendi buğun beni ziyaret etti. Kendisine yürekten teşekkür ediyorum. Mahallemizin sorunları ve gündeme dair kendisi ile sohbet etme imkanı bulduk. Kendisi çok duyarlı bir insan ve aynı zamanda kalemi güçlü bir gazeteci kardeşimdir. Yıllardır kalemi ile memleketimize hizmet veriyor. Allah yolunu açık etsin işinde başarılar diliyorum. Ziyaret içinde ayrıca teşekkür ediyorum.” Dedi.

Yeniurfa Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Şahban Kılıç’ta yapılan ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada; “Değerli ve kıymetli kardeşim Gültoprak’ı ziyaret ettim. Kendisi göreve başladığından bu yana yaptığı başarılı çalışmalar ile mahalle halkının takdirini kazandı. Zaten muhtar olmadan öncede mahallede ve şehrimizde sevilen ve değer verilen bir insandı. Hem kendisini ziyaret ettim, hemde mahalle sorunları hakkında kendisi ile istişare fırsatı buldum. Muhtar Mehmet Gültoprak’a gösterdiği misafirperverlikten dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Görevinde de sonsuz başarılar diliyorum”. dedi.

HASAN GÜLER