ŞAHBAN KILIÇ’TAN, GÖK’E ZİYARET

Ankara’da bir dizi ziyaretler ve temaslarda bulunan gazetemiz yazı işleri müdürü Şahban Kılıç bu kapsamda AK Parti 24. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Kalkınma Bakanlığı Müşaviri Doç. Dr. Abdülkerim Gök’ü ziyaret ederek 24 Haziran seçimleri sonrası istişarelerde bulundu.

24 Haziran seçimlerinde yaptığı başarılı çalışmalar ile vatandaşların takdirini kazanan Abdulkerim Gök’ün Ankara’da Kalkınma Bakanlığında ki makam odasına hemşerilerinin akımına uğruyor.

Şanlıurfa’dan, Ankara’ya giden birçok hemşehrimiz eski vekil Gök’ü ziyaret etmeden memleketine dönmüyor. Güler yüzü, sıcak kanlı kişiliği ile 7’den 77’ye tüm Şanlıurfalıların sorunları sıkıntıları ile yakından ilgilenen Gök, Her zaman tüm hemşehrilerimin emrindeyim. Ne zaman bir sıkıntıları sorunları olursa telefonum 24 saat açık vaziyette beni her zaman arayabilirler. Dedi.

Sohbet havasında geçen ziyaretin ardından Yeniurfa Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Şahban Kılıç, AK Parti 24. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Kalkınma Bakanlığı Müşaviri Doç. Dr. Abdülkerim Gök‘e başarılar diledi.

HASAN GÜLER