SAĞLIKTA İSTİFA DEPREMİ!

Şanlıurfa’da son günlerde sağlıkta yaşanan istifaların ardı arkası kesilmiyor.

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Eyyüp Sabri Şeyhanlı’nın istifasının ardından bu kez Dr. Abdurrahman Açıkgöz Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ettiğini duyurmasının ardından, Eyyübiye 800 Yataklı Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde üst yönetimin topluca istifa ettiği iddia ediliyor.

Hastane Başhekim yardımcıları, müdür ve yardımcıları Baş Hemşire ve yardımcılarının istifa ettiği konuşuluyor.

Şanlıurfa Sağlık İl Müdürünün değişmesi ile başlayan istifalar nereye kadar devam edecek.

BAŞHEKİM AÇIKGÖZ İSTİFA ETTİ

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr.Abdurrahman Açıkgöz görevinden istifa etti.

Dr.Abdurrahman Açıkgöz 2020 yılında Hilvan Devlet Hastanesi başhekimi iken Şanlıurfa merkeze atanmış Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Başhekimi olmuştu.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr.Abdurrahman Açıkgöz görevinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda duyurdu.

Açıkgöz yaptığı paylaşımda şu görüşlere yer verdi:  “İl Sağlık Müdürümüz ile yaptığım görüşme sonrasında 15.04.2019 tarihinden bu yana yürütmüş olduğum Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevimden ve Şanlıurfa İL Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcılığı görevimden istifa etmiş bulunmaktayım.” Dedi.

MEHMET CANBEK