SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN KAMPANYAYA DESTEK

Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları İnsani Yardım Platformunun başlattığı “Mehmetçiğe Minnet Afrin Halkına Himmet” kampanyasına destek veren STK’lardan, Sağlık Çalışanları Eğitim ve Araştırma Derneği Başkanı Salih Çoban ve dernek üyeleri Büyükşehir Belediyesi yanında kurulun standa yardım topladılar.

Sağlık Çalışanları Eğitim ve Araştırma Derneği standa gelen vatandaşların kan şekeri ve tansiyonlarını ölçerek yardım kampanyasına destek verdiler.

Şimdi Afrin’e yardım zamanı adı altında başlatılan yardım kampanyası ile ilgili açıklamalarda bulunan Sağlık Çalışanları Eğitim ve Araştırma Derneği Başkanı Salih Çoban şunları söyledi: “Yardımlaşma nöbeti buğun bizde. Sağlık Çalışanları Eğitim ve Araştırma Derneği Başkanı olarak ekibime teşekkür ediyorum. Bizim gönlümüz Türkiye ile Afrin ile beraber. Türkiye demek, Şanlıurfa demektir. Biz gönüllüler olarak burada yaptığımız hizmeti ücretsiz olarak vermekteyiz. Gönlünden kopana, içinden gelene fiş karşılığında Afrin’de ki gençlerimize, çocuklarımıza, durumu iyi olmayan ailelere destek için yardım toplama kampanyasına katıldı. Gelen, destek veren tüm vatandaşlara teşekkürlerimizi iletiyorum.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

RAMAZAN GÜLER