SAĞLIK AHBAP ÇAVUŞ İLİŞKİSİNE KALDI!

Daha önce Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde dahiliye uzmanı olup başhekim yardımcılığı yapmış ve daha sonrasında Harran Üniversitesi Tıp Fakültesinde Yardımcı Doçent unvanıyla başhekim yardımcılığı yapmış olan Kırhan, geçtiğimiz aylarda Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesine Başhekim göreve başlamıştı.

Kısa süre içersin de hastanede yaptığı hizmetlerle adından söz ettiren Başarılı Başhekim İdris Kırhan’ın, görevden neden alındığı çeşitli iddialara neden oluyor.

Şanlıurfa Sağlık-Sen seçimlerinin yapıldığı şu günlerde seçimde mevcut şube başkanı Faruk Günak’ın seçimlerde kendisine destek vermediği için mi görevden alarak yerine Sağlık Müdürü Himmed Turgut'un Üniversite Arkadaşı Yusuf Yavuz’u acele ile getirtti.

Sosyal medyada da vatandaşlar yaşanan duruma sessiz kalmadı. Birçok Şanlıurfalı attıkları twitlerle Faruk Günak’ı eleştirdiler.

Bunların bazılarında, “Sayın Faruk Günak Kaç yıldır başkanım diyorsun Urfa’nın sağlığına bir bak adam gibi istifa edin gelecek olan arkadaşların önünü açın” bir başka paylaşımda ise, “Ben bu konuları bilmem ama Faruk Bey en büyük hastanede sıfır delege almışsınız. Diyen vatandaşlar yaşananlara tepki gösterdiler.

MEHMET CANBEK