SAADET PARTİSİ İL YÖNETİMİ ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

 Saadet Partisi İl Başkanı Niyazi Yanmaz beraberindeki heyet ile birlikte ilk olarak Türkmenler Derneğini ziyaret ettiler. Sonrasında ise Şanlıurfa Berberler ve Kuaförler Odasını ziyaret eden heyet son olarak Eğitim Bir-Sen Şanlıurfa şube Başkanı İbrahim Coşkun’u ziyaret etti.

Yapılan ziyaretler ile ilgili olarak Yeniurfa Gazetesi muhabirine açıklamalarda bulunan Saadet Partisi İl Başkanı Niyazi Yanmaz şunları söyledi: “Her Çarşamba gerçekleştirdiğimiz ziyaretler kapsamında buğun de Şanlıurfa Berberler ve kuaförler Odasını, Türkmenler Derneğini ve şimdi de memur sen’i ziyaret ettik.

Değerli Başkanımız İbrahim Coşkun beye kabullerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Biz bir siyasi parti olarak hep bunu söylüyoruz. İyilik, güzellik, doğrulukla ikaz etmek uyarmak lazım. Güzel şeyler yapıldığı zaman teşekkür etmek, takdir etmek lazım. Demokrasilerde hem iktidarlar var. Hemde muhalif partiler var. Tek seslilik olmaz tabi ki, Bu çerçeve içersin de bizde Milli Görüş misyonu olarak Saadet Partisi çatısı altında Şanlıurfa’da Türkiye’nin 9. Büyük şehrinde 650 bin öğrenci 60 binde yabancı öğrenci var. 700 bin öğrenciye sahip olan kadim bir il de, büyüklerimize rahmet okutacak davranışta, icraatta bulunmamız lazım. Bizden sonra gelecek olan nesillere güzel bir ülke bırakmamız lazım. 21. Yüzyılda en büyük kuvvet bilgidir, bilgi için, ilim için, ileri teknoloji için, ahlaklı bir nesil için yapabileceğimiz ne var neler yapabiliriz anlayışı içersin de bir siyasi parti olarak buğun de Memur Sen konfederasyonumuzu ziyaret ettik.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Eğitim Bir-Sen Şanlıurfa şube Başkanı İbrahim Coşkun’da yapılan ziyaret ile ilgili şunları söyledi: “Saadet Partisi İl Başkanı Niyazi Yanmaz ve yönetim kurulu üyeleri bizleri ziyaret ettiler. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine, yönetimine teşekkürlerimi arz ediyorum. Hem genel Urfa'nın sorunları hem memleketin sorunları ve eğitimle ilgili var olan sorun sıkıntılarımızı konuşup muhabbet ederek çözüm önerilerimizi ve sunmaya çalışıyoruz. Ben bu ziyaretten dolayı tekrar Saadet Partisi İl Başkanı Niyazi Yanmaz ve yönetime teşekkürlerimi arz ediyorum. Allah razı olsun teşekkürler.” Dedi.

HASAN GÜLER