SAADET PARTİSİ ADAY ADAYLARINI TANITTI

Şanlıurfa’da özel bir otelde düzenlenen organizasyon ile aday adaylarını basın karşısına çıkaran Saadet Partisi Şanlıurfa İl teşkilatı tek, tek aday adaylarını anons ederek tanıttı.

"24 Haziran’da milletçe tamam diyeceğiz" diyerek vaatlerini şöyle sıralayan Saadet Partisi Milletvekili aday adayı Mustafa Niyazi Yanmaz şunları söyledi: "Urfa’lı çiftçim, DEDAŞ çilesini çekmeye son vereceğiz. Boğazına kadar bankaya ve tefeciye borca girmesine son vereceğiz. GAP projesi ile sulamayı yüzde otuzlardan yüzde yüzlere çıkaracak kuyu sulaması çilesine son vereceğiz,

Urfa’lı işsiz kardeşime sesleniyorum; İş kuyruklarında beklemeye, yandaş kayırma imtiyazı olmadan son vereceğiz.

Tarım işçisi gariban kardeşime sesleniyorum; doğduğun yerde doyacaksın. Tarım işçisi olarak diyar diyar dolaşmayacak, çadırlarda ve yollarda telef olmayacaksın. Çünkü sen Türkiye’nin tahıl ambarı GAP projesinin gerçekleştiği şehrin çocuğusun.

Urfa’lı öğrenci kardeşim; En iyi eğitimi alacaksın, okuduğunun hakkını alacaksın. KPSS’den sonra ayrıca mülakata tabi tutulmayacaksın.

Urfa’lı esnaf kardeşim; besmele ile açtığın kepengi akşam evine giderken mutlu ve huzurlu kapatıp gideceksin.

Urfa, tefeciler ve faizciler şehri olarak anılmaktan kurtulacak. Urfa’lı hiçbir genç madde bağımlısı olarak anılmayacak ve olmayacak. Urfa tarihte olduğu gibi, 21. Yüzyılda da çağdaş, modern, huzur ve bilim kenti olacak. Harran Üniversitesi, tarihteki şanlı yerini alacak Eskiden olduğu gibi insanlık âlemine ilmi ve bilimsel buluşlar hizmeti verecek. Urfa’da sağlık ve eğitim alanında büyük reformlar yapacağız.

Ülkede adalet tesis edilecek hukukun üstünlüğü sağlanacaktır. Babalar ve anneler işinden atılıp ceza evinde yatanlar, adaletle yargılanacak, masum, mazlum ve mağdur olanlar işlerine geri iade edilecektir. Ekonomi, tüketim ve sadaka ekonomisi olmaktan çıkarılacak, üretim ekonomisine dönüştürülecektir. İlmin ve teknolojinin ışığında yeni sanayileşme hamlesi başlatılacak fabrikalar açılacaktır. Sosyal devlet olma gereği gariban dul, yetim ve bakıma muhtaç olanlar devletin şefkat kanatları altında olacaktır." Dedi.

Yapılan konuşmalardan sonra aday adayları toplu halde basın mensuplarına poz verdiler.

RAMAZAN GÜLER