REMZİ TÜRKMEN AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına Bahattin Yıldız’ın tekrar aday olmayacağını ifade etmesinin ardından adaylık için ilk resmi açıklama Remzi Türkmen’den geldi.

(MTTB) Milli Türk Talebe Birliği ve (MGV) Milli Gençlik Vakfı Şanlıurfa Kurucularından olan Remzi Türkmen Başkanlığında toplanan Yeni Oluşum, Yeni İnisiyatif grubu il başkanlığı için Türkmen’i destekleyeceklerini belirttiler.

 Eski Başbakan Binali Yıldırım’ın danışmanı olan Remzi Türkmen, Ak parti İl Başkanlığına aday oldu. Remzi Türkmen: Abdulkadir İkbal, Cemil Topal, Mustafa Çavur gibi isimlerin desteğini de yanına aldı.

Özel bir mekanda gerçekleştirdiği basın açıklamasında İl başkanlığı için adaylığını açıklayan Remzi Türkmen: “ Gördüğümüz lüzum üzerine AK Partimize, davamıza sahip çıkabilmek için, hizmet edebilmek için biz de arkadaşlarımızla burada toplanmış bulunmaktayız” dedi.

Türkmen'in listesinde şu isimler yer alıyor; Abdulkadir İkbal, Cemil Topal, Adnan Elçi, Mustafa Çavuş, İbrahim Beş Altı, Ömer Vurmuş, Mevlana Celaleddin İkbal, Musa Kaldı, Ümit Bayraktar, Hüseyin Sabuncu, M.Sait İkbal, Hüseyin Çadırcı, Abid Toprak,  Kemalettın Uğuzlu, Halil Harmancı, Selim Gülsatar, Abdulkerim Yılmaztekin, Cuma Hündür, Mehmet Kamer, Orhan Yazmacı, Coşkun Mermer, Adnan Delice yer alıyor.

HASAN GÜLER