REMZİ TÜRKMEN AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINA ADAY OLDU

 Ak Parti İl Başkanlığı adaylığı İçin Remzi Türkmen etrafında birleşti.

Eski Başbakan Binali Yıldırım’ın danışmanı olana 2018  yerel seçimlerde Ak Parti’den Haliliye İlçesi Belediye Başkan aday adayı olan Remzi Türkmen, bu kez yeni insiyatif grubu tavsiyesi ile Ak parti İl Başkanlığına aday oldu Türkmen “ Yerel yönetimlerde ciddi bir boşluk var. Bu boşluğu kapatmak için arkadaşlarımla yola çıktık. Biz il Başkanlığı göverine ve Urfaya hizmete talibiz. Genel merkeze ve eski Başbakanlarımızdan Binali Yıldırım beye durumu raporlar halinde sunduk. Yetki bize verilse, Urfada her alanda yeni bir beyaz sayfa açacağız” dedi.

Geçtiğimiz günlerde kendisine destek veren (MTTB) Milli Türk Talebe Birliği ve (MGV) Milli Gençlik Vakfından oluşan ekibi ile bir araya gelerek sohbet havasında bir toplantı gerçekleştiren Remzi Türkmen dostlarının da desteğini alarak Ak Parti İl Başkanlığı için yola çıktı.

Ekibine bir birinde önemli isimleri alarak bu yola çıktığını belirten Türkmen, Allahın izni ile bu yolan çıktık. Bana destek veren tüm dostlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Şimdiye kadar olan donanımımı ve tecrübem ile Ak Parti İl Başkanlığı için yola çıktım. Allahın izni, Sayın Cumhurbaşkanımızın oluru, dost ve arkadaşlarımın desteği ile yola çıktım. Allah beni ve dostlarımı bu çıktığımız yolda mahcup etmesin inşallah. Dedi. Ak parti İl Başkan Adayı Olan Türkmen Yeni inisiyatif grubunun hafta bir düzenli istişare toplantıları yaptığı da sözlerine ekledi.

YENİ OLUŞUM, YENİ İNSİYATİF GRUBU ŞU İSİMLERDEN OLUŞUYOR

Remzi Türkmen

Abdülkadir Ikbal

M.Cemil Topal

İbrahim Beşaltı

Mevlana Celaleddin ikbal

Ümit Bayraktar

Musa Kaldı

Abidin Toprak

Müslüm Yılan

Mustafa Çavur

Mehmet Kamer

Kemalettin Uğuzlu

Abdülkerim Yılmaztekin

Doktor Adem Delice

Doktor Adnan Elçi

Ömer Vurmuş