REİS URFALILARA TEŞEKKÜR ETTİ

31 Mart seçimlerinde Şanlıurfa’da zaferle çıkan Ak Parti İl Başkanı Ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldiler.

Önceki gün Ulaştırma Bakanı ile Şanlıurfa’da yapımı devam eden Çevik Kuvvet Köprülü kavşağı için görüşmeler yapan Şanlıurfa İl Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı bu defa da Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelerek seçimlerin ardından fikir alış verişinde bulundular.

BAŞKAN BEYAZGÜL VE YILDIZ REİS İLE BULUŞTU

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından AK Partili milletvekilleri ile bazı belediye başkanları, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'dan Ankara'ya gitti.

Şanlıurfa'dan giden heyet, burada bakanlar ve yetkililer ile farklı konularda görüşürken, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.

Bir süre görüşen Erdoğan, Yıldız ve Beyazgül kentteki sorunların yanı sıra 31 Mart Yerel Seçimleri konusunda da fikir alışverişinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ziyaret ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Şanlıurfalılara teşekkür ettiğini belirterek, şunları söyledi: "Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldik. 31 Mart seçimlerinde halkımızın desteği ile Şanlıurfa'da elde edilen tarihi zafer için hemşehrilerimize teşekkür edip, selamlarını iletti. Teşekkürler Şanlıurfa." Dedi.

ŞAHBAN KILIÇ