POLAT: KARAKOYUN DERESİNDEN SU AKITILMASINI TALEP EDİYORUZ

DP İl Başkanı Mustafa Polat, Sayın Zeynel Abidin Beyazgül’e soruyoruz, neden her şey hazırken suyu hala karakoyun deresi içinden akıtmıyorsunuz.

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Şanlıurfa DP İl Başkanı Mustafa Polat şunları söyledi: “Bu gün arkadaşlarla yayan bediüzzaman aile mezarlığına giderken kara koyun deresi civarı MHP il binasının bulunduğu civar esnafı bizi görünce büyük bir sitemle bize tepki gösterdiler "başkan her şeyi yapılmış suyun bırakılmasına hazır hale getirilen karakoyun deresi' ne büyük şehir belediye' sının suyu bırakmasını neden dile getirmiyorsunuz pis kokudan duramıyoruz bu kötü manzaraya bakınca ruhumuz sıkılıyor " dediler.

Sayın Başkan Demokrat Parti kadroları olarak GAP projesini yaptık 1800 km Fırat ve Dijle barajından suyu Atatürk barajına taşıdık .

Yine 27 km uzunluğunda 7 metre çapında en az 100 metre yer altında iki tane sulama tünelleri ile suyu Şanlıurfa, Akçakale ve Harran odasına taşıdık o günden bu güne 25 yıldır belediye sizde siz 5- 6 km ' den sulama tünellerinden karakoyun deresi içinden suyu akıtamıyorsunuz.

Yazıktır Şanlıurfa bunu hak etmiyor yazıktır günahtır.

Bak Eskişehir' de baraj yok, belediye başkanı Sayın Büyükerşen şehir içinde yapay göl yaparak Eskişehir' i Venedik' e çevirmiştir.

1999 yılında Sayın Demirel Şanlıurfa' ya geldi vilayeti ziyaretinde o zaman ki valimiz Şahabettin Harput' un makamında tüm hazurun ve medyanın yanında o zaman ki belediye başkanı Sayın Ahmet Bahçıvan' a " siz neden Urfa’nın içinde suyu karakoyun deresınden akıtmıyorsunuz "

Dedi bizde soruyoruz Sayın Zeynel Abidin Beyazgül neden her şey hazırken suyu hala karakoyun deresi içinden akıtmıyorsunuz.” Dedi.