Platform’dan GAP İdaresine ziyaret

Yerel Gazeteler Platformandan yapılan açıklamada, Şanlıurfa’da günlük olarak yayınlanan vasıflı, resmi ilan yayınlama hakkına haiz 8 yerel gazetenin bir araya gelmesi ile oluşan “Yerel Gazeteler Platformu” na bağlı gazete sahipleri GAP İdaresi Başkanı Sadrettin KARAHOCAGİL’i ziyaret ederek GAP Projesi ve Şanlıurfa’daki yürütülen projeler ile ilgili görüş alış verişinde bulundular.
Ziyarete; Şanlıurfa Gazetesi adına Mehmet Kamil Güler, Olay Gazetesi adına Celal Çiftçi, Damga Gazetesi adına Mehmet ağaslan, Değişim Gazetesi adına Mahmut Kakız, GAP Gündemi Gazetesi adına Veysel Polat ve Yeni Urfa Gazetesi adına Mehmet Canbek katıldı.
GAP İdaresi Başkanı Sadrettin KARAHOCAGİL Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirek yerel medya’nın önemine değinerek Kamu Kurum ve Kuruluşları ile vatandaşlar arasında köprü görevi yerine getirdiğini belirtti.
Yerel Gazete sahipleri ise GAP idaresi Başkanı Sadrettin KARAHOCAGİL’i ziyaret ettik. Projeler ve çalışmalar ile bilgiler aldık. Türkiye’nin en büyük entegre Kalkınma Projesi olan GAP Projesinin merkezinin Şanılurfa olduğunu ve GAP’ın bitirilmesi ile bölge halkının ekonomik olarak refaha kavuşacağını belirttiler.