ÖRNEK DEVLET ADAMI VALİ ERİN TAKDİR TOPLUYOR

Vatandaşlarla sürekli iç içe olan Vali Abdullah Erin Şanlıurfalılar ile birlikte olmaya devam ediyor. Yaptığı çalışmalar ve vatandaşlarla kurduğu sıcak ilişkileri ile sürekli takdir toplayan Vali Erin, bu kapsamda sadece Şanlıurfalıların değil, 9 Ekim’de yarın yıl dönümü kutlanacak olan Tel Abyad halkınında takdirini ve sevgisini kazandı.

KILIÇ VE CANBEK’TEN VALİ ERİN’E ZİYARET

Yeniurfa Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Şahban Kılıç ve Gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü Mehmet Canbek ile birlikte Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’i ziyaret etti.

Şanlıurfa Gazeteciler Birliği başkan yardımcısı Şahban Kılıç ve Genel Yayın Koordinatörü Mehmet Canbek, Vali Erin’i makamında ziyaret ederek başarılar dilediler.

Göreve başladığından bu yana yaptığı başarılı çalışmalar ile Şanlıurfa halkının takdirini kazanan Vali Abdullah Erin’de Gazetecilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gazeteciliğin kutsal bir meslek olduğuna işaret ederek Şahban Kılıç’a ve Mehmet Canbek’e teşekkür etti.

VALİ ERİN, ŞAHBAN KILIÇ’I TEBRİK ETTİ

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği’nin Şanlıurfa Temsilciliğine atanan usta gazeteci Şahban Kılıç’ı tebrik etti.

İnternet Gazeteciliği’nin sorunlarını masaya yatırmak ve çözüm bulmak amacıyla 07 Ağustos 2019 tarihinde Isparta’da kuruluşu gerçekleşen TİNGADER (İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği) Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarına devam ediyor. Çeşitli illere şube başkanlıkları veren TİNGADER’i Şanlıurfa’da sürekli sarı basın kartı sahibi usta gazeteci Şahban Kılıç temsil edecek.

TEL ABYAD'IN YIL DÖNÜMÜ

9 Ekim 2019 tarihinde Türk Silahlı Kuvvetleri başlattığı Barış Pınarı Harekâtı ile beraberinde Suriye Ulusal Ordusu ile Tel Abyad'ı YPG'den temizleyip, 13 Ekim tarihi itibarıyla Milli Savunma Bakanlığı tarafından kentte kontrol sağlandığını açıklanmasının ardından Vali Erin huzur ve güven ortamının yeniden sağlandığı Tel Abyad'da, yenileme çalışmalarına hız vermişti. Tel Abyad Gümrük Müdürlüklerinde ve birçok noktada devam eden bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını bizzat yerine incelemelerde bulunarak yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Bunun yanında Şanlıurfa ile birlikte Tel Abyad halkınında takdirini ve sevgisini kazanan Vali Erin bölgenin en sevilen isimlerinden biri oldu.

 ŞAHBAN KILIÇ