ÖĞRETMENLER EVİ 5 YILDIZLI OTELİ ARATMIYOR

Şanlıurfa Öğretmenevi Müdürü Mehmet Seval tamamen kendi bütçesi ile yenilenen otel bölümü, modern iç mimarisiyle 5 yıldızlı otel konforuna ulaştı.

Yenilenen yüzüyle Şanlıurfa’ya yakışır hale gelen Öğretmenevinde otelinde; 72 oda bulunmakta. Bunlardan 8 oda suit, diğerleri ikili,üçlü ve dörtlü odalar olmak üzere 206 yatak kapasite ile 24 saat sıcak su, merkezi tv yayın, ayarlanabilir sıcak – soğuk klima sistemi, Lig Tv, Kablosuz internet hizmeti verilmekte ayrıca; yemekhane – restorant, çok amaçlı salon-düğün salonu, bay ve bayan kuaförü, mini kahvaltı, öğretmenler lokali, kafeterya, kantin, çay bahçesi, teras, sauna-jakuzi birimleri ile de misafirlerine hizmet vermekte.

Öğretmenevinde hizmete giren yemekhane ile 7 bin 500 taşımalı öğrencilerinin öğle yemekleri hijyenik bir ortamda  hazırlanıyor.

Fiziki değişikliklerden dolayı otel müşterilerinde artış olduğu belirtilen Öğretmenevi konaklama bakımından daha da tercih edilir bir noktaya geldiği vurgulandı.

Otel, restoran, oyun ve dinlenme salonları ile herkesin tercih ettiği bir sosyal tesis konumuna gelen Öğretmenevi Şanlıurfa’nın yüzünü ağartıyor.

Özveri ile çalışan Öğretmenevi yetkilileri konuklarına daha kaliteli hizmet sunmak için tesiste yenileme ve modernleşme çalışmalarını sürdürülecek diye görüşlerini ifade ettiler.

Öğretmen Evinde konuklayan müşteriler ise görüşlerini şöyle açıkladılar “Öğretmen evinde herşey çok güzel, başta güler yüz disiplin ve hijyenik bir ortam var.  Bizler misafir olarak burayı çok beğeniyoruz. Öğretmen evi Müdürünü ve yönetimini kutluyoruz. Urfa’daki Öğretmen evi anlayışını diğer İL’lerimizdede örnek olmasını isteriz “ diye görüşlerini dile getirdiler.

HALİL İBRAHİM ÖZPOLAT