ÖĞRENCİLERDEN ENGELLİLERE TEKERLEKLİ SANDALYE YARDIMI

Öğrenciler harçlıklarını toplayarak engellilere tekerlekli sandalye yardımında bulundu.

Karaköprü İMKB İlkokulu öğrencileri harçlıklarını biriktirerek engellilere ulaştırılmak üzere tekerlekli sandalye aldı. Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ziya Suluer ve Karaköprü İMKB İlkokulu Müdürü Selim Doblan'ın katılımıyla, öğrencilerin aldıkları tekerlekli sandalyeler, ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ziya Suluer, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, “Bu duyarlı davranışlarından dolayı Okul müdürümüze, öğretmenlerimize, çocuklarımıza çok teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Düzenlenen programda gazetemiz muhabirine açıklamalarda bulunan Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ziya Suluer şunları söyledi: “10-16 Mayıs Engelliler Haftası Türkiye'de olduğu gibi Şanlıurfa’da da bir dizi etkinliklerle kutlandı. Bugün burada Karaköprü İMKB İlkokulu öğrencilerinin çok güzel bir sosyal projesine şahit oluyoruz. Okul öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz kendi aralarında işbirliği yaparak ihtiyaç sahibi olan özel çocuklarımız için bir adet akülü tekerlekli sandalye beş adet manuel tekerlekli sandalye temin ederek onlara ulaştırmak istemişler. Bugün burada bunun için bir araya geldik. Okul müdürümüze, öğretmenlerimize, çocuklarımıza bu duyarlı çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Karaköprü İMKB İlkokulu Müdürü Selim Doblan’da düzenlenen etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada: “Biz Karaköprü İMKB İlkokulu olarak engelliler haftası dolayısıyla bu konuda ne yapabiliriz diye arkadaşlarla istişare ettik. Sosyal etkinlikler çerçevesinde toplum hizmeti yararına böyle bir çalışma yapmamız bizim için çok daha olumlu olur dedik. Çocuklarda engelli insanlara karşı duyarlılık geliştirmek amacıyla böyle bir çalışmanın iyi olacağını düşündük. Ben emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

MEHMET ER