ÖĞRENCİLER HİKÂYE KİTAPLARI İLE BULUŞTU

Yazar Muharrem Çelik yaptığı yazılı açıklamada Okul Müdürü Ahmet Memek Bey öğrencilerin okuma kültürünü geliştirme ve yazarla tanıştırmak adına bizi davet ettiler.  Çelik okul öğrencilerini düşünen bir müdürünün teklifini reddetmek ve işin içinde okuma ve okuma kültürünü geliştirmek olduğunu duyunca bu teklifi severek kabul ettiğini belirterek okula gittiğimizde de unutulmaz bir anı yaşadık dedi.

Okul bahçesinde 300'e yakın öğrencinin toplanarak heyecanla hikaye dinlemeleri bizi oldukça sevindirdi dedi . Yazar Muharrem Çelik okulda farklı projelerin uygulandığını da görünce daha da mutlu olduğunu belirtti. Yazar Çelik hikayeleri hem anlattı hem de canlandırdı. Görsellerle olaylar çocukların beyinlerinde somutlaştırıldı.

Program sonrasında da okul müdürü Ahmet Memek eşliğinde öğrencilere hikâyeler takdim edildi. Örnek davranışlarından dolayı okul müdürüne,  öğretmenlere ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz. Bu davranışın diğer okullar tarafında da örnek alınmasının temenni ediyoruz açıklamasında bulunan Yeşilay şube başkanı Muharrem Çelik Bizim amacımız öğrencilere çocuklara gençlere yapmayın dediklerimizin dışında da yapın dediklerimizi de gözlerinde sergilenmektedir. Bu amaçla Biz zaman zaman okullarda belirli iç kesimlerde bu tür etkinlikler yapacağız. Dedi.

Okul Müdürü Ahmet Memek de, Yeşilay Şanlıurfa şube başkanı yazar Muharrem Çelik’e yoğun programların içerisinde okulumuza bize zaman ayırdılar şölen havasında geçen etkinlikten dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz dedi. Benzeri faaliyetleri genişleterek yapacağını söyledi. Program sonrasında anasınıfı öğrencileri ve okul müdürü yazar Muharrem Çelik'e kır çiçekleri takdim ettiler.

AHMET AYATA