NURİ ŞERBETÇİ KARAKÖPRÜ’YÜ GEZDİ BAŞKAN BAYDİLLİ’Yİ TAKDİR ETTİ

Karaköprü ilçesine giderek belediye başkanının yaptığı projeleri yerinde gezen ve inceleyen Şanlıurfalı şair-yazar Nuri Şerbetçi yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür etti.

Şanlıurfalı şair-yazar Nuri Şerbetçi,  Metin Başkanımın çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı takdir ettiklerini ifade etti.

Projeleri yerinde gezen Şanlıurfalı şair-yazar Nuri Şerbetçi sonrası Belediye Başkanı Metin Baydilli’yi makamında ziyaret ederek açıklamalarda bulundu.

Şerbetçi yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin çalışmalarını yakından takip ediyorum. Bu günde bizzat çalışmaları yerinde görmek fırsatı yakaladım.

BAŞKANIMIZ BAYDİLLİ DAHA YÜKSEK MEVKİLERE GELECEK İNŞALLAH

Maşallah başkanımız Karaköprü için çok güzel işlere imza atmış. Kendisini tebrik ediyorum.

Başkanımız Metin Baydilli şimdiye kadar yaptıkları ortada, bundan sonrada başkanımız Baydilli’yi inşallah daha yüksek mevkilerde göreceğiz. Kendinin bu çalışkanlığı ve başarısı sayesinde ben inanıyorum ki daha yüksek yerlerde görev yapacaktır. Ben her zaman başkanımız Metin Baydilli’nin yanında olacağım. Şanlıurfa halkı ve Köraköprülüler de Başkan Baydilli’ye daha fazla destek vermelerini rica ediyorum. Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. dedi.