NEVALİ OTEL BASIN MENSUPLARINI UNUTMADI

Bölgedeki basın mensuplarının anlamlı gününü kutlamak için bir program tertip eden Nevali Otel gazetecileri misafir etti.

Düzenlenen programa Nevali Otel Müdürü Ömer Faruk Karınca eşlik etti. Gazetecilere otel hakkında bilgiler veren Tezel, ilerleyen yıllarda da kahvaltı programını gelenekselleştirmek istediklerini dile getirerek, tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Bizlerin davetini kırmayıp programa icabet eden başta Gazeteciler dernek başkanlarımıza ve tüm katılan basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Biz 2019 Kasım ayında Ruha Elektrik Enerji A.Ş olarak İstanbul merkezli Şanlıurfalı iş adamları ve yabancı ortakları ile birlikte Şanlıurfa’da bulunan Nevali Oteli satın aldılar. Bizde yeni yönetim olarak 2019 Kasım ayından bu yana hizmet vermeye devam ediyoruz. Tabi Pandemi sürecinden ötürü turizm sektörü gibi diğer sektörlerde yara aldı. Bizde bu kapsamda istihdamı sağlamak devam ettirmeye çalışıyoruz. Bugunde sosyal sorumluluk projesi kapmasında dünya gazeteciler gününü kutlamak amacı ile tabii gönül isterdi şehrimizde bulunan tüm basın mensuplarını misafir etmek istiyorduk. Bazılarına ulaşamadık. Bazılarına ulaştık müsait olmadıkları için gelemediler. Bizde kısıtlı sayıda olan arkadaşlarla bir araya geldik. İnşallah diğer arkadaşlarlada ilerleyen zamanlarda bir araya geleceğiz. Bu otel Şanlıurfa’nın ismi ile değil yeri ve konumuyla Şanlıurfa’nın en önemli yeri ve konumunda adeta bacasız fabrika özelliği taşıyor. Otelimizin istihdama çok önemli katkısı var. Otelimiz ile birlikte AVM ve Petrol istasyonu da var. Çok büyük bir tesis. Bu yatırıma Şanlıurfalılar olarak destek çıkmamız lazım. Ben buraya gelen tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Dedi.

Programa Yeniurfa Gazetemiz adına katılan Haber Müdürümüz Mehmet Er’de, Gazetecileri unutmayıp her zaman yanında olan ve onları en güzel şekilde ağırlamalarından ötürü Nevali Otel Müdürü Ömer Faruk Karınca ve Nevali Otel ailesine teşekkür etti.

HASAN GÜLER