MUSTAFA YAVUZ AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI OLDU

24 Haziran’da yapılacak olan erken genel seçimler öncesinde Milletvekillerinin aday adaylığı için müracaatlar devam ediyor.

Şanlıurfa eski il genel meclis başkanlığı, Şanlıurfaspor yöneticiliği ve birçok sivil toplum kuruluşlarında önemli görevlerde yer alan Mustafa Yavuz, Şanlıurfalıların yakından tanıdığı bir isim. Çalışkanlığı ve mütevazı kimliğiyle dikkat çeken Mustafa Yavuz, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde AK Parti’den Şanlıurfa Milletvekili aday adayı oldu.

Mustafa Yavuz, “Allah kısmet nasip ederse, bugüne kadar sivil toplum kuruluşlarında ve İl Genel Meclisinde göstermiş olduğumuz o çabayı, gayreti TBMM’de de sürdürmek istiyoruz. Nasip olursa Mecliste Şanlıurfa’nın ve Şanlıurfalının eli, kolu, kulağı ve en önemlisi sesi olacağız” dedi.

Mustafa Yavuz şunları dile getirdi; Makine mühendisiyim. Yıllarca Makine Mühendisleri Odasında İl Genel Sekreterliği görevinde bulundum. Şanlıurfa İnşaat Müteahhitleri Derneği başkanlığını yaptım. Anadolu Yapı Mütehhtleri Federasyonu Genel Başkanlık görevinde bulundum. Şanlıurfaspor’da 5 yıl genel sekreterlik ve kulüp başkan vekilliğinde bulundum. Şanlıurfaspor’un o dönem PTT 1. Ligine çıkmasında diğer arkadaşlarım gibi emeğim oldu. Yine Türkiye İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu genel başkan yardımcılığı görevinde bulundum. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde meclis üyeliği yaptım. Yani birçok sivil toplum kuruluşunda görev aldım. Allah bize birçok görevi layıkıyla en iyi şekilde bitirmeyi nasip etti. İl Genel Meclis üyeliği yaptım. AK Parti’de seçim gözlemciliği görevinde bulundum. İl Genel Meclis başkanlığı yaptım. İl Genel Meclis Başkanlığım dönemde Şanlıurfa’ya çok güzel hizmetler yaptığımızı düşünüyoruz. Dedi.

MEHMET CANBEK