MUSLUKLARDAN ÇAMUR AKIYOR!

Göbeklitepe İş Merkezi esnafının çektiği videoyu sosyal medya hesabından paylaşan CHP Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Alagöz, “Su temel ihtiyacımız eğer suda yaşanan bir sıkıntı varsa Büyükşehir ŞUSKi bunu günler öncesinden Şanlıurfalılar ile paylaşması lazım. Halkın sağlığı her şeyden daha değerlidir, bunu da sakın unutmayın” diyerek yaşanan duruma sitem etti.

Göbeklitepe iş merkezinde musluklardan su yerine çamur akıyor. Vatandaşlar çektiği videoda durumun ne kadar ciddi olduğunu gözler önüne serdiler.

Şanlıurfa’da son zamanlarda sıkça dile gelen konulardan birisi olan yüksek gelen su faturalarının ardından bu defa da musluklardan çamur akmaya başladı.

Üst üste suların kesilmesi ve çeşmelerden akan suların çamurlu olması vatandaşları zor durumda bırakıyor. Hafta ortasından itibaren yaşanan bu durumla karşılaşan vatandaşlar, su ile ne çamaşırlarını ne de bulaşıklarını yıkayabiliyor.

Göbeklitepe iş merkezi esnafı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi su ve kanalizasyon idaresi’nin hiçbir şey yapmadığını belirterek musluklarda akan çamurun kaynağı bulunmazsa hasta olacağız dediler.

BAŞKAN ALAGÖZ; HALKIN SAĞLIĞI HER ŞEYDEN DAHA DEĞERLİDİR

CHP Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Alagöz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu görüşlere yer verdi: “Yıllardır her zaman dillendirilen konuların başında gelen Şanlıurfa’da yaşanan su kesintilerinin yanında şimdide musluktan akan çamurlu sular ile gündeme gelmeye başladı. 

Haliliye İlçesi Bamyasuyu Mahallesinde bulunan Göbeklitepe iş merkezi esnafı bana attığı videoda musluklardan adete su yerine çamur akıyor.

Olabilir ŞUSKİ belki bir çalışma yapıyor diye bende hemen paylaşmadım ama an itibariyle sorun devam ediyor. Sular hala kirli akıyormuş. Ve başka yerlerden de şikayetler gelince işin ciddiyeti daha da yükseldi.

Su temel ihtiyacımız eğer suda yaşanan bir sıkıntı varsa Büyükşehir ŞUSKi bunu günler öncesinden Şanlıurfalılar ile paylaşması lazım. Halkın sağlığı her şeyden daha değerlidir, bunuda sakın unutmayın.” Dedi.