MURAT ATMANOĞLU: ŞANLIURFA SEVDAMDIR

24 Haziran Seçimlerinde adaylık yarışı hız kesmeden devam ediyor. Şanlıurfa’da başarılı çalışmalarıyla gündeme gelen İş Adamı Murat Atmanoğlu, Şanlıurfa’nın kendisi için büyük bir sevda olduğunu söyledi.

AK Partiden aday adaylığını açıklayan Atmanoğlu, birçok sivil toplum kuruluşunun taleplerinin hizmet konusunda tıkandığını ve bu konuların birçoğunun önemli olduğuna dikkat çekti.

Murat Atmanoğlu şöyle konuştu; “Şanlıurfa benim için bir sevdadır. Hak yolunda akan su yolunu bulur desturu ile yola çıktık. Şanlıurfa demek aşk demek, Şanlıurfa demek yaşam demek. Ülkemin bütün güzelliklerini kendi bünyesinde barındıran il demektir Şanlıurfa. Bu nedenle bende bu siyaset yolunda geçen seçimde olduğu gibi AK partiden aday adaylığımı açıkladım.

Bizler Haziran seçimlerinde ülkemizi ve bölgemizi ilgilendiren çok önemli bir seçimi birlikte yapacağız. Bu seçimlerde halkımızın Geleceğini oylayacağız. Biz hak ve adalet yolunda gitmemiz için insanlarımıza katkı sağlamak sıkıntılarını çözmek ve en önemlisi istihdamı sağlamak için adayız.

STK’larn bizlerden talepleri var. Bizler bu taleplerin yerinde çözümü için aday adaylığımızı açıklıyoruz. Bu taleplerin hepsi de Şanlıurfa’nın geleceği ve Şanlıurfa’mıza yapılacak önemli hizmetlerdir. Bizler hizmetkâr adaylarıyız. Tek amacımız ülkemiz ve Şanlıurfa’mız olmalıdır. şeklinde konuştu.

AHMET AYATA