MUHTAR ADAYI TOPAL; HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIM

İŞ Adamı, ŞUTSO üyesi, Organize Besi Sanayi üyesi olan Doğukent Mahallesi Muhtar Adayı İbrahim Halil Topal, muhtar seçildikten sonra hazırladıkları projeleri hayata geçireceklerini belirtti.

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimler yaklaşırken muhtar adayları da çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda çalışmalarına devam eden Muhtar adayı Topal, Broşür bastırarak kapı kapı dolaşan muhtar adayı, hem sorunları dinliyor hem projelerini anlatıyor.

Muhtar seçilirse yapacağı işlerin başında, Elektrik su altyapı sorunları çözülecek, Cadde süsleme ve sokak lambaları düzenlenecek, Kapalı pazar yerleri kurulacak. Kadın Kültür ve Dayanışma evleri kurulacak. Sağlık Ocağı ve PTT Şubesi getirilecek. Güzel şehir olarak bilinen mahallemiz eski adına kavuşacak, engelli vatandaşlarımıza engelleyen tüm sorunlar çözülecek, çocuklarımızın bedensel ve ruhsal gelişimi için Hazine arazilerine oyun parkları yapılacak, organik ulaşıma teşvik için yeşil alanlar geliştirilecek, bisiklet yolu ve yürüyüş parkurları yapılacak. Alo muhtarlık hattı kurularak halkımıza 7/24 hizmetinizde olacak. Gençlerimize İŞKUR aracılığı ile istihdam sağlanacak. Tüm bu projeleri gerçekleştirmek için başta belediye yönetimi olmak üzere tüm resmi kurum ve kuruluşlar ile yakın işbirliği içerisinde çalışarak hedeflerimize ulaşacağız. Diyen Muhtar adayı Topal, Tüm bu vaatlerinin altına imzamı atarak siz değerli Mahalle sakinlerimizin hizmetine girmekten Onur Duyar destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim. Dedi.

RAMAZAN GÜLER