MUHTAR ADAYI SEYDİ YETİM: MAHALLEM HİZMET İLE TANIŞACAK

Muhtarlık çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Muhtar adayı Yetim, Bizim en büyük sorunlarımızdan birisi yol, bir diğeri elektrik ve en önemlisi doğalgaz sorunu bunun yanında taziye evi ve kapalı Pazar yeri sıkıntıları var mahallemizin inşallah ben seçildiğim takdirde mahallemde olan tüm sorunları çözeceğime söz veriyorum. Dedi.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde siyasi partilerin yanında muhtar adayları da çalışmalarına tam hız devam ediyor.

Bu kapsamda Eyyubiye İlçesi Akabe Mahallesinde muhtar adayı olan Seydi Yetim, ”Artık mahalleme hizmet etme zamanı inşallah 31 Mart akşamı muhtar seçildiğim takdirde mahallemde tüm sıkıntılarını, sorunları çözecek çalışmalar başlatacağım. Mahallemin tüm sorunlarına hakimim sorunların çözümü ve mahallemin hizmetle tanışması için oylarınızı verin ve nasıl hizmet yapılır, çalışma nasıl olur herkes görsün dedi.

Muhtar Adayı Yetim, muhtarlık makamının önemini bildiğini ve sorumluluk bilincinin farkında olarak aday olduğunu ve seçildiği takdirde bu sorumlulukla hizmet edeceğini söyledi.

MEHMET CANBEK