MHP’DE BAYRAMLAŞMAYA YOĞUN İLGİ

Düzenlenen törene Şanlıurfa Milletvekili adayları İbrahim Özyavuz, Ömer Çağlar Yılmaz, Mahmut Sayık, Halil Bakış, diğer Milletvekili Adayları, partililer ve Urfalılar katıldı. Yoğun bir katılımla düzenlenen bayramlaşma töreninde milletvekili adayları vatandaşlarla bayramlaşarak sohbetler etti. Vatandaşlar ile kentin sorunları ve yapılması gerekenler hakkında fikir alışverişi yapan Milletvekili Adayları, MHP’ye verilecek her bir oyun önemini anlattı.

Bayramlaşma sonrasında konuşan Milletvekili Adayı İbrahim Özyavuz; “Öncelikle tüm Şanlıurfalıların Bayramını kutluyorum. Bizleri yalnız bırakmayan partililere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Vekil Adayı Mahmut Sayık ise; “Bugün şuana kadar yaptığımız seçim çalışmalarımızın etkisini görüyoruz. Şanlıurfalılar her şeyin en iyisini hak ediyor. Vatandaşların kalbine dokunarak güvenini kazanabildiğimizi görmemiz bizi mutlu etti. Tüm katılan hemşerilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Milletvekili Adayı Doktor Ömer Çağlar Yılmaz ise; “Milletvekili adaylarımızın tamamız çalışmalarını sürdürüyor. Partimiz adına özverili çalışmalarını yürüten tüm adaylarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca burada bizi yalnız bırakmayan Urfalı hemşerilerime sonsuz teşekkür ederek bayramlarını kutluyorum” sözlerini sarf etti.

İBRAHİM HALİL ÖZPOLAT