MEHMET GALİP TEMİZ’İN, KARA KALEM RESİM SERGİSİ AÇILDI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sergi Salonunda düzenlenen törende serginin açılışını Eyyubiye Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Aslıhan yaptı.

Şanlıurfalı sanatçı Mehmet Galip Temiz’in ilk Kişisel Kara Kalem Resim Sergisine çok sayıda Şanlıurfalı sanatseverler ilgi gösterdiler.

5 yıllık bir çalışmanın ürünü olan sergide toplamda 36 eser yer almakta. 30 Kasım Cumartesi gününe kadar açık kalacak olan sergide ki eserler Şanlıurfalıların beğenisine sunulacak.

Kişisel Kara Kalem Resim Sergisi açılışında açıklamalarda bulunan ressam Mehmet Galip Temiz şu görüşlere yer verdi:  “Şanlıurfa’da öğretmenlik yapıyorum. İlk sergimi öğretmenler gününe denk getirmeye çalıştım. Çok ta güzel oldu. Sevdiğimiz dostlarımız arkadaşlarımız, hemşerilerimiz, sanatseverler teşrif ettiler. Sergimde 36 eser var. 5 yıllık bir emeğin, çalışmanın ürünü bu eserler. Ben alaylı bir ressamım eğitimini almadım bu işin çok isterdim eğitimini almak. Özellikle gençlerimizin çocuklarımızın sanat, spor gibi ağırlık vermesini ve velilerinin de bu yönde yönlendirmelerini istiyorum. 30 Kasım Cumartesine kadar sergimiz sanatsever Şanlıurfalıların beğenisine sunulacak. Büyükşehir Belediyemize, Eyyubiye Belediye Başkanımıza, Arkadaşlarıma, Aileme, eşime, dostlarıma bu süreçte beni yalnız bırakmayıp destek oldukları için çok teşekkür ediyorum”. Dedi.

HASAN GÜLER