Mar Yapı yöneticilerinden Büyükelçi Önen’e ziyaret

Türkiye’nin Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC) Pekin Büyükelçimiz A.Emin Önen, Mar Yapı yöneticileri Yusuf Arslan ve Robert Varon’u Büyükelçilik konutunda kabul etti.

Girişimcilerimize kapımız her zaman açık

Gerçekleştirilen görüşmede girişimcilerimizin Çin'e ihracat odaklı yaklaşmasının önemine değinen Büyükelçimiz Emin Önen, “Göreve başladığım andan itibaren düzenli ve sürekli olarak Çin ile ülkemiz Türkiye arasında ikili ilişkilerin geliştirilmesi ve arttırılması konusunda gayret sarfediyoruz. Ekonomik işbirliği konularında da çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bilindiği gibi gerek Çin’de ve gerekse Türkiye’de Turizm yılı ilan edip etkinlikler yapıyoruz. Girişimcilerimize kapımızın her zaman açık olduğunu söylüyoruz ve elimizden gelen desteği esirgemiyoruz” dedi.

 

Çinli Wanda Vista markası tarafından işletilecek

Turizm yatırımlarının da arttığını belirten Mar Yapı yöneticilerinden Robert R. Varon, “Bu konuda Rotana ile otel ve otele bağlı rezidanslarda birlikte çalışıyoruz. Divan ile Divan Suites Otelinde çalışıyoruz. Şimdi de Çinliler ile birlikte çalışıyoruz. G Yoo projesinin ikinci kulesindeki 126 odalı oteli ve üzerinde bulunan 320 adet rezidans Çinli Wanda Vista markası tarafından işletilecek. Bu otelimizi de yılsonunda ya da 2019'un başında açacağız” diye konuştu.