MAHMUT ALKAN KOLTUĞU DEVİR ALDI

Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın yeni başkanı seçilen Mahmut Alkan dün Şanlıurfa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nda başkanlık koltuğunu Osman Karakeçili’den devir aldı.

Devir teslim törenine Şanlıurfa Esnaf Sanatkâr Odaları Birliği Başkan Vekili Ömer Ay’da Odalar birliği adına katıldı.

Karakeçili, başkanlığa seçilen Alkan ile tokalaşarak yeni görevinde başarılar diledi. Karakeçili, Allah hayırlı uğurlu etsin, kendisine başarılar diliyorum. Esnafımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Alkan ise, yaptığı açıklamada, Osman Karakeçili’ye yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “Şoför esnafımızın oyları ile buraya geldik. Şanlıurfa halkına ve Şanlıurfa esnafına sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bana oy veren ve vermeyen, bana karşı listede yer alan tüm Şanlıurfalı esnafımızın başkanıyım. Bu süreçte Şanlıurfa ve Türkiye’miz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Şanlıurfa Esnaf Sanatkar Odaları Birliği Başkan Vekili Ömer Ay’da yaptığı açıklamada, “Odalarımızın genel kurulları tüm hızıyla devam etmektedir. Bugün de Şanlıurfa Şoförler ve Otomobilciler odamızın devir işlemlerini gerçekleştirmekteyiz. Bende Şanlıurfa Esnaf Odaları Birlik adına burada bulunuyorum. Nasiptir devirde benim akrabama ailemden birine bana nasip oldu. Ben de bundan mutluyum ve şeref duyuyorum. Ben seçilen başkanımız Sayın Mahmut Alkan’ı tebrik ediyorum Şanlıurfa’ya hayır getirmesini diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

MEHMET ER